Σάββατο , 2 Μάρτιος 2024
Απόστολος Γκλέτσος: Στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού

Απόστολος Γκλέτσος: Στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού

Στο νοσοκομείο της Λαμίας μεταφέρθηκε εσπευσμένα το βράδυ της Κυριακής ο Απόστολος Γκλέτσος. Όπως ανέφεραν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε» ο ηθοποιός εισήχθη με συμπτώματα υψηλού πυρετού και δύσπνοιας, τα οποία αρχικά δημιούργησαν κάποιες ανησυχίες για κορονοϊό, μιας και τα παραπάνω αποτελούν συμπτώματα που συνδέονται άμεσα με αυτόν.

Ο Απόστολος Γκλέτσος έκανε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις για τον covid 19 και διαπιστώθηκε πως είχε λοίμωξη του αναπνευστικού. Όπως ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος στο «Ευτυχείτε», πριν από λίγες ώρες, ο ίδιος ο Απόστολος Γκλέτσος ζήτησε να μεταφερθεί στο σπίτι του, παρόλο που οι γιατροί επέμεναν να παραμείνει τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή στο νοσοκομείο.

Επίσης, ζητήθηκε από τον ηθοποιό να κάνει και μοριακό τεστ για τον κορονοϊό για πιο ασφαλή αποτελέσματα.

«Δεν ήθελε να μείνει άλλο στο περιβάλλον του νοσοκομείου, όμως θα παρακολουθείται στενά από ιατρούς μέχρι και την Παρασκευή. Όπως καταλαβαίνεται, ενώ σήμερα θα έπρεπε να ταξιδέψει στην Κύπρο για τα γυρίσματα των 8 Λέξεων, κάτι τέτοιο δεν θα γίνει» αναφέρθηκε στο Ευτυχείτε, μεταξύ άλλων.


Πηγή