Δευτέρα , 20 Μάρτιος 2023

Αρζόγλου: «Γελάω με τους παίκτες ριάλιτι που δουλεύουν ως ηθοποιοί» -Τι είπε για Φιλιππίδη-Κιμούλη [βίντεο]

Την άποψή του για παίκτες ριάλιτι που εισέρχονται στο χώρο της υποκριτικής, για την επάνοδο του Γιώργου Κιμούλη αλλά και για τον Πέτρο Φιλιππίδη μίλησε ο ηθοποιός Κώστας Αρζόγλου.

Ο κ. Αρζόγλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του ANT1 «Πρωινό», όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Ο Κώστας Αρζόγλου, αναφερόμενος στον Γιώργο Κιμούλη και τη θεατρική του επιστροφή, είπε πως «έχει δικαίωμα ο Γιώργος Κιμούλης και το δικαιούται να κάνει και επιτυχία και περιοδεία. Εγώ δεν θα πήγαινα να τον δω, ενώ έχω δει παραστάσεις του Γιώργου πολλές φορές. Το ότι δεν θα πήγαινα όμως εγώ, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να πηγαίνει ο κόσμος. Όποιος θέλει πηγαίνει».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τους παίκτες ριάλιτι που εισέρχονται στο θεατρικό σανίδι και στην τηλεόραση τόνισε πως «γελάω με παίκτες από ριάλιτι που δουλεύουν ως ηθοποιοί! Αν είναι δυνατόν! Είναι σαν να λέμε ότι εγώ θα μπορούσα να είμαι γιατρός, εκτός αν ήμουν ψευτογιατρός. Δεν θα ήθελα να συνεργαστώ με τίποτα μαζί τους. Α, Παναγία μου, αυτή είναι η χειρότερη κατάρα που μπορεί να μου δώσει κανείς. Σε λίγο θα κάνουν και θίασο! Υπάρχουν θιασάρχες και υπάρχουν και θιασαρχ…».

Αρζόγλου για Φιλιππίδη: Έχει καταστραφεί από το θέατρο

«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη έχουμε βρεθεί σε ένα σίριαλ μόνο, έχει καταστραφεί από το θέατρο. Έχει καεί» συμπλήρωσε, ο Κώστας Αρζόγλου στο μαγκαζίνο του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1.

Δείτε τη συνέντευξη του ηθοποιού στον ANT1

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή