Πέμπτη , 1 Οκτώβριος 2020

Αρναούτογλου-Λιανός εναντίον Λιάγκα: «Άσε και κανέναν άλλον να φάει ψωμάκι»

Νέα κόντρα φαίνεται πως έχει ξεσπάσει στην ελληνική showbiz με αφορμή την εκπομπή «The Voice» του ΣΚΑΪ και το άτομο που θα βρεθεί στο τιμόνι της παρουσίασης.

Πρωταγωνιστές είναι ο Γιώργος Λιανός, ο Γιώργος Λιάγκας και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Αφορμή στάθηκαν τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας  για τον Γιώργο Λιανό και την παρουσίαση του «The Voice».

Λιανός και Αρναούτογλου απάντησαν μέσω της ραδιοφωνικής τους εκπομπής, ενώ τα λεγόμενα τους σχολιάστηκαν στην εκπομπή του Ant1 «Το Πρωινό» ενώ ακούστηκε το ηχητικό απόσπασμα.

«Για τέτοια ζεις Λιάγκα! Να δημιουργείς εντάσεις, να δημιουργείς πάθη, να δημιουργείς εκνευρισμό, μίση και ίντριγκα. Δεν χόρτασες; Δύο χρόνια ήσουν εκτός, τώρα τα πήρες όλα. Άσε και κανέναν άλλον να φάει ψωμάκι. Ξέρω ότι τρελαίνεστε για τέτοια. Παπανώτα ζεις για να κοντράρεσαι, για να έχεις ψωμί να μιλάς. Την επόμενη φορά δεν θα είμαστε καταγγελτικοί. Αν ξαναπειράξετε τον Λιανό, να είσαστε έτοιμοι να βγουν στη φόρα πράγματα που δεν είστε έτοιμοι να τα ακούσετε» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Τον λόγο πήρε και η Φαίη Σκορδά που είπε: «Απειλεί; Ο Γρηγόρης είναι αυτός; Εδώ βλέπω επίθεση. Μου φαίνεται λίγο υπερβολικό. Δεν πήρε μια μέρα ο Γρηγόρης τηλέφωνο και εσένα Άρη μου και εσένα Δημήτρη μου και απειλούσε; Απείλησε εμένα;».


Πηγή