Τετάρτη , 26 Ιανουάριος 2022

Βέρτης: Ο κόσμος μετά το lockdown έχει ανάγκη να διασκεδάσει, είναι σημαντική η εκτόνωση [βίντεο] | ΖΩΗ

Στις συνήθειες που κέρδισε από την καραντίνα αλλά και τις εμφανίσεις του σε νυχτερινό μαγαζί αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Βέρτης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast@Star», ο Νίκος Βέρτης ανέφερε αρχικά ότι «προσπαθώ να κρατάω το περπάτημα στη ζωή μου. Αλλά δυστυχώς, όταν ο άνθρωπος έχει κάποια προβλήματα, κάνει κάποια άλλα προβλήματα στη ζωή του. Οταν δεν έχει προβλήματα, τα ξεχνάει αυτά που έκανε πριν».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μέσα στην καραντίνα αναγκαστικά πηγαίναμε όλοι και περπατούσαμε. Δυστυχώς βλέπω πως τα μονοπάτια, που περπατούσα και είχαν κόσμο, τώρα είναι άδεια», προσέθεσε, σημειώνοντας πως «προσπαθώ να κρατώ 2-3 φορές την εβδομάδα τον περίπατό μου αυτό. Προτιμώ η ζωή μου να είναι πιο πολύ με την υγιεινή διατροφή».

«Ο κόσμος έχει ανάγκη να διασκεδάσει, να εκτονωθεί»

Ερωτηθείς για τις εμφανίσεις του στο ΥΤΟΝ, ο Νίκος Βέρτης σχολίασε ότι «πάνε πάρα πολύ καλά. Ο κόσμος έχει ανάγκη να διασκεδάσει. Πολλοί άνθρωποι δεν παίρνουν στα σοβαρά το πόσο σημαντικό είναι η εκτόνωση των ανθρώπων και το δικαίωμα στο να διασκεδάσει».

Ωστόσο, στη συνέχεια θέλησε να τονίσει το εξής: «Δεν μιλάμε για τις υπερβολές. Μιλάμε στο να βγει έξω και να παρακολουθήσει ένα πρόγραμμα. Είναι κάποια πράγματα που είναι απαραίτητα στη ζωή μας και που έχουν βοηθήσει στη βελτίωση της ψυχολογίας των ανθρώπων τελευταία».

Μάλιστα, φανέρωσε ότι «Το “Σ’ αγαπάω” είναι μια αισιόδοξη μουσική πινελιά μέσα στο πρώτο άνοιγμα μετά την καραντίνα. Συνήθως όταν κυκλοφορήσει ένα τραγούδι μου, δεν κάθομαι να το ακούσω πολύ. Μπορεί να το ακούσω μετά από δύο χρόνια. Πολλές φορές που ήμουν πεσμένος, το έβαζα να το ακούσω. Από τις σπάνιες φορές».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή