Τετάρτη , 26 Ιανουάριος 2022

Βίκυ Κάβουρα κατά Παντελή Καναράκη για την αμοιβή της στο θέατρο -Ακουσα ένα «Μωρό μου αυτά είναι κι άμα θες» | ΖΩΗ

Το «παρών» σε μια εκδήλωση έδωσε το βράδυ της Τρίτης η Βίκυ Κάβουρα και με εξομολογητική διάθεση ξέσπασε κατά του Παντελή Καναράκη.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός εξήγησε πως επρόκειτο να συμμετέχει στην νέα παράσταση που γράφει και σκηνοθετεί ο Παντελής Καναράκης και πως έκανε μάλιστα πρόβες για δύο μήνες χωρίς να πληρώνεται. Ωστόσο τελευταία στιγμή ενημερώθηκε πως θα πάρει μόνο το 1/4 του μισθού που είχε συμφωνήσει με αποτέλεσμα να αποχωρήσει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Κάνω δύο μήνες πρόβες για μια παράσταση του Παντελή Καναράκη, η οποία δεν ξέρω αν θα ανέβει. Εγώ δεν θα είμαι σε αυτή. Δεν είναι κάτι για το οποίο θέλω να μιλήσω. Είναι δύσκολο, έχω να φάω τρεις ημέρες. Κυριολεκτικά τώρα. Έτοιμη παράσταση και εγώ δεν θα είμαι. Οι πρόβες δεν πληρώνονται. Δεν ξέρω πώς να το πω για να μην παρεξηγηθεί, γιατί είναι πολύ χοντρό. Είναι βαρύ και με έχει πειράξει.

Δεν έχει συμβεί κάτι μεταξύ μας. Περίμενα μια διαφορετική αντιμετώπιση και από τον ίδιο. Έφυγα αναγκαστικά. Ξέρεις τι είναι να δουλεύεις δύο μήνες απλήρωτη και τελευταία στιγμή να σου λένε αυτό και αν σου αρέσει.

Ξέρουμε ότι οι ηθοποιοί έχουμε μεγάλη αγάπη για το θέατρο και ακριβώς εκεί μας πατάνε και μας έχουν κατεβάσει το μισθό. Θα σου πω off the record το ποσό και θα πάθεις σοκ. Είναι προσβολή, ξεκάθαρα προσβολή. Απορώ γιατί πρέπει να συμβαίνει αυτό το πράγμα.

Είχαμε προσυμφωνημένο το ποσό δύο μήνες πριν και άλλαξε στο 1/4. Άκουσα ένα «μωρό μου τόσα μπορώ και άμα θες». Σοκαρίστηκα, γούρλωσα τα μάτια και έφυγα. Το περίμενα το θέατρο και αρνήθηκα προτάσεις. Στήριξα πολύ τον Παντελή αλλά δεν το πήρα πίσω. Είμαι ελεύθερη πάλι και αγαπάω πολύ το θέατρο. Ελπίζω σύντομα να βρεθώ σε άλλη παράσταση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κανονικά θα έπρεπε να μη μιλήσω. Αλλά το τουμπεκί θα πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή. Εγώ τουλάχιστον είμαι αποφασισμένη να το σταματήσω. Η αλήθεια σε όποιον αρέσει. Περνάμε πάρα πολύ δύσκολα.

Είναι έγκλημα ότι θέλω να παίζω σε μια παράσταση και να πληρώνομαι τουλάχιστον για την αξιοπρέπειά μου; Γιατί πολλά χρήματα δεν βγάζουμε στο θέατρο, για τη ψυχούλα μας το κάνουμε. Τον πήρα τηλέφωνο. Όσο περισσότερο καλός είσαι, τόσο περισσότερο σε πατάει κάτω. Στα επαγγελματικά πάντα φτάνω στην πηγή και δεν πίνω νερό» είπε η Βίκυ Κάβουρα.

Τι απαντάει ο Παντελής Καναράκης

Ο Παντελής Καναράκης μιλώντας στην Τίνα Μεσσαροπούλου, έδωσε τη δική του απάντηση.

Πιο συγκεκριμένα ο ηθοποιός μετέφερε ότι είναι δικαίωμα του καθενός να βγει και να υπερασπιστεί τον εαυτό του και δε θα μπει στη διαδικασία να σχολιάσει τις δηλώσεις της Βίκυς Κάβουρα. Η Τίνα Μεσσαροπούλου τόνισε επίσης πως ο Παντελής Καναράκης δεν είναι ο παραγωγός της παράστασης. Τέλος ανέφερε πως αρχικά ήταν άλλο πρόσωπο να κάνει τον ρόλο της Βίκυς Κάβουρα, πρόσωπο το οποίο και θα την αντικαταστήσει τελικά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βίντεο: H Βίκυ Κάβουρα VS Παντελή Καναράκη


Πηγή