Δευτέρα , 3 Οκτώβριος 2022
Βαλεντίνη Παπαδάκη: Μας ένωσε με τον Κώστα Σόμμερ η δύσκολη κατάσταση που περάσαμε με την αποβολή

Βαλεντίνη Παπαδάκη: Μας ένωσε με τον Κώστα Σόμμερ η δύσκολη κατάσταση που περάσαμε με την αποβολή

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open μίλησε η Βαλεντίνη Παπαδάκη το πρωί της Τρίτης.

Η σύντροφος του Κώστα Σόμμερ αναφέρθηκε στην αποβολή του μωρού της αλλά και στη γνωριμία με τον ηθοποιό.

«Συναντηθήκαμε σε μια κοινή παρέα και στην αρχή κιόλας πολύ φιλικά» ανέφερε αρχικά η Βαλεντίνα Παπαδάκη αρχικά και πρόσθεσε: «Μου αρέσει γιατί είναι αντρικός. Είμαστε μαζί γύρω στους 9-10 μήνες. Ούτε λίγο ούτε πολύ».

Αναφερόμενη στην αποβολή του μωρού της, η Βαλεντίνη Παπαδάκη είπε: «Στην δική μας περίπτωση μας ένωσε πιο πολύ και το ξεπεράσαμε γρήγορα μπορώ να πω. Είναι κάτι που δεν περίμενα όλο αυτό και μέσα από αυτό είδα τον Κώστα διαφορετικά. Τώρα θέλω τόσο πολύ και ξαφνικά μετά από όλο αυτό δεθήκαμε. Δεν μπορώ να σου πω ότι θέλω να κάνω παιδιά αλλά θέλω να κάνω το παιδί του Κώστα.

Όταν είχα μάθει την εγκυμοσύνη το είπα πρώτα στον Κώστα, ήμασταν στην θάλασσα και χαθήκαμε, δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Είναι κάτι που δεν μπορείς να το προσδιορίσεις, εγώ δεν το είχα συνειδητοποιήσει 100%. Μου ήρθε τόσο ξαφνικό».

Θα μπει όμως ξανά στη διαδικασία αυτή; «Εννοείται ότι θα μπω ξανά στη διαδικασία. Το θέλουμε πάρα πολύ. Δεν ξέρω αν ποτέ είσαι έτοιμος γιατί δεν ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις. Ψυχολογικά είμαι έτοιμη, πρακτικά δεν ξέρω. Δεν είμαι πολύ υπέρ του γάμου, γίνει δεν γίνει θέλω να είμαι καλά με τον σύντροφό μου χωρίς πολλά διαδικαστικά», είπε η Βαλεντίνη Παπαδάκη.


Πηγή