Τετάρτη , 1 Φεβρουάριος 2023

Γιάννης Μπέζος: Η αντίδρασή του όταν η Μαρία Μπακοδήμου του ζήτησε selfie μετά από συνέντευξη [βίντεο]

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Μπέζος στην Μαρία Μπακοδήμου και την κάμερα του «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ.

Μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική του επιλογή να ολοκληρώσουν επιτυχημένες σειρές τον κύκλο τους, παρά την διάθεση των σταθμών προβολής τους.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μπέζος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω σταματήσει το ”Ευτυχισμένοι Μαζί” , το ”Άκρως Οικογενειακόν” και ”Της Ελλάδος τα παιδιά” επειδή κάποια στιγμή δεν έπρεπε να συνεχίσουν, διότι το αποτέλεσμα δεν θα ήταν αυτό που έπρεπε. Πολλοί είπαν διάφορα ότι είμαι ένας αιμοσταγής πρωταγωνιστής που δεν σκέφτομαι τους άλλους και τα λοιπά. Επιμένω και ξαναλέω, το αν σκέφτομαι τους συναδέλφους μου έχει κριθεί. Εμένα με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα που βγαίνει στον τηλεοπτικό αέρα».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Με νοιάζει η γνώμη των άλλων, πως δεν με νοιάζει. Δεν με νοιάζει η γνώμη των ανόητων. Η γνώμη όμως ανθρώπων που τους εκτιμώ, με ενδιαφέρει πάρα πολύ» συμπλήρωσε ο Γιάννης Μπέζος.

Η αντίδραση του Μπέζου όταν η Μπακοδήμου του ζήτησε selfie

Στο κλείσιμο της συνέντευξης η Μαρία Μπακοδήμου θέλησε να… ζητήσει έμμεσα από τον Γιάννη Μπέζο μια selfie φωτογραφία μαζί του. Ο γνωστός ηθοποιός με τον γνωστό του αφοπλιστικό τρόπο αρνήθηκε…

Δείτε το βίντεο μετά το 9:25′ :

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή