Τρίτη , 6 Οκτώβριος 2026

Για διακοπές στην Κέρκυρα ο πρίγκιπας Αλβέρτος

Στο νησί των Φαιάκων βρέθηκε για ολιγοήμερες διακοπές ο πρίγκιπας του Μονακό, Αλβέρτος Β΄ με τη σύζυγό του, πριγκίπισσα Σαρλίν και μέλη της οικογένειάς τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 59χρονος πρίγκιπας, επικεφαλής του Οίκου των Γκριμάλντι, γιος του πρίγκιπα Ρενιέ Γ΄ του Μονακό και της Γκρέις Κέλι, παρέμεινε στο νησί για τρία 24ωρα, ενώ παραβρέθηκε σε δεξίωση πρέσβη, στο ξενοδοχείο Imperial, στο Κομμένο της Κέρκυρας.

Όσοι Κερκυραίοι είχαν την ευκαιρία να τον δουν από κοντά, εξεπλάγησαν με την απλότητα που τον διακρίνει.

Η επίσκεψη του πρίγκιπα του Μονακό στην Κέρκυρα, έρχεται να προστεθεί, στη λίστα των «υψηλών» επισκέψεων στο νησί του Ιονίου, που αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς.

localStorage.clear();


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Σία Κοσιώνη: Ανεβαίνει ξανά στο θεατρικό σανίδι -Δείτε βίντεο από την προετοιμασία

Η Σία Κοσιώνη ετοιμάζεται να επιστρέψει στη θεατρική σκηνή, συμμετέχοντας και φέτος σε παράσταση με …

Daily-News.GR