Κυριακή , 23 Ιανουάριος 2022

Για τη Μυριέλλα Κουρεντή μίλησε ο πρώην σύντροφός της -Η γνωριμία και ο χωρισμός τους [βίντεο] | ΖΩΗ

Ο πρώην σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή, Κωνσταντίνος Πεταλωτής, μίλησε για τον χωρισμό τους, ενώ φανέρωσε πως θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο, αυτές τις μέρες.

Όπως δήλωσε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Love it» ο πρώην σύντροφός της, Κωνσταντίνος: «Με τη Μυριέλλα γνωριστήκαμε τον Ιούλιο που μας πέρασε, όταν ανέβηκε στις Σέρρες για τις ανάγκες της παράστασης που έπαιζε».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ήρθαμε πιο κοντά, βγαίναμε, ταξιδέψαμε και περάσαμε ένα πολύ ωραίο καλοκαίρι μαζί. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ και σέβομαι πολύ. Τον Σεπτέμβριο, για δικούς μας λόγους, αποφασίσαμε να το λήξουμε», προσέθεσε ο Κωνσταντίνος Πεταλωτής.

Όταν ρωτήθηκε αν την παρακολουθεί στο Survivor, απάντησε: «Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, λόγω της υγειονομικής κατάστασης που επικρατεί και είμαστε περισσότερο σπίτι, παρακολουθώ το Survivor! H Μυριέλλα όπως τη γνώρισα έτσι είναι και στο παιχνίδι. Πολύ αγωνιστική και δυνατή και έχει πολλά να δώσει».

Τι είπε για το ειδύλλιο της Μυριέλλας Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσαούνη

Στην ερώτηση για το ειδύλλιο με τον Γιώργο Κατσαούνη, εξήγησε πως «ως τηλεθεατής δεν θα μπορούσα να είμαι αντικειμενικός, δεν θα ήθελα να το σχολιάσω».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τέλος, για το ταξίδι του στον Άγιο Δομίνικο, είπε πως ως παίκτης δεν θα πήγαινε, αλλά «θα ταξιδέψω αυτές τις μέρες για Άγιο Δομίνικο, στο πλαίσιο ενός ταξιδιού με φίλους, λόγω και της αναγνωρισιμότητας που πήρε το μέρος λόγω του Survivor. Έχω κανονίσει αυτό το ταξίδι από τον Σεπτέμβριο».


Πηγή