Τετάρτη , 4 Μάιος 2022

Γιώργος Παπαγεωργίου: Περιγράφει πώς έκανε πρόταση γάμου στη Δανάη Μιχαλάκη -Γιατί παραλίγο να χαλάσει η έκπληξη [βίντεο] | ΖΩΗ

Καλεσμένος στο «Χαμογέλα και Πάλι!» ήταν ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ο πρωταγωνιστής της νέας σειράς του MEGA «Σκοτεινή Θάλασσα».

Ο ηθοποιός, εκτός από τη σειρά που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, μίλησε και για την πρόταση γάμου που έκανε στην αγαπημένη του, Δανάη Μιχαλάκη, καθώς και για την κίνησή της που παραλίγο να χαλάσει την όμορφη ατμόσφαιρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Παπαγεωργίου:

«Δεν ήταν κάτι εντελώς ξαφνικό, το είχαμε συζητήσει. Όμως η έκπληξη υπήρχε. Δεν το περίμενε ότι θα γίνει. Έγινε ένα χρόνο πριν τον γάμο, στα γενέθλιά της, σε μια παραδοσιακή και ρομαντική ταβέρνα. Υπό τους ήχους δύο κανταδόρων, της έδωσα το μονόπετρο» είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

«Υπάρχει όμως και μια λεπτομέρεια που παραλίγο να χαλάσει αυτήν την ρομάντζα. Είχα πάρει ένα κουτί για το δαχτυλίδι και μέσα υπήρχε ένα φωτάκι, το οποίο φώτιζε διακριτικά κι ωραία το μονόπετρο, αν άνοιγες το κουτί από την σωστή μεριά. Έτσι όπως ήταν το κουτί, η Δανάη πήγε να το ανοίξει από την κάτω μεριά με αποτέλεσμα να χαλάσει όλο το εφέ» ανέφερε στη συνέχεια περιγράφοντας το σκηνικό και όλοι ξεκαρδίστηκαν στα γέλια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή