Τετάρτη , 7 Οκτώβριος 2026

Γκαντέμης ο Μικ Τζάγκερ για την Εθνική Βραζιλίας

Το φοβόντουσαν κι έγινε. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Page Six η Εθνική Βραζιλίας φοβόταν ότι ο Μικ Τζάγκερ θα ήταν καταστροφή για αυτούς, στο ντεμπούτο τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου. Κι αυτό, επειδή κάθε που ο Rolling Stone έρχεται στα παιγνίδια τους, η Σελεσάο υφίσταται ταπεινωτικές ήττες. Γι’ αυτόν τον λόγο, τον λένε «γκαντέμη».

Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν. Βεβαίως, δεν πρόκειται για «ταπεινωτική ήττα», αλλά ήταν ένα ταπεινωτικό αποτέλεσμα: η Βραζιλία υποχρεώθηκε, χθες, σε ισοπαλία 1-1 από την «υπερδύναμη» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου Ελβετία.

Ο Μικ Τζάγκερ, λέγεται, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, που είναι σε ευρωπαϊκή τουρνέ, ήθελε να έχει κάποιες ημερομηνίες χωρίς υποχρεώσεις, για να δει λίγο από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η επόμενη συναυλία του είναι αύριο, στο Λονδίνο.

localStorage.clear();


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Πρώην άσος της Λίβερπουλ αποκάλυψε τον σταρ του BBC που του επιτέθηκε σεξουαλικά -«Ξύπνησα και τον βρήκα κάτω από τα σκεπάσματα»

Ο Άντι Κάρολ αποφάσισε να αποκαλύψει δημόσια την ταυτότητα του άνδρα που, όπως έχει καταγγείλει, …

Daily-News.GR