Σάββατο , 9 Δεκέμβριος 2023

Γνωστοί influencers που γυρνούσαν τον κόσμο με βαν εξαφανίστηκαν πριν ένα χρόνο –Και τώρα εξηγούν γιατί

Μόλις πριν από μερικά χρόνια, ο Γουίλ Γουάτσον και η Κριστίν Μπετικέφερ ήταν από τους πιο διάσημους «van influencers», μέχρι που εξαφανίστηκαν χωρίς ίχνος από το διαδίκτυο.

Ένα χρόνο μετά την εξαφάνισής του από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η 32χρονη Κριστίν αποκάλυψε πώς ο κόσμος της κατέρρευσε όταν ανακάλυψε πως ο επί 9 χρόνια σύζυγός της την απατούσε – με μια γυναίκα με την οποία ταξίδευαν μαζί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε μια συνέντευξη με την συνάδερφό της van influencer Κέλσι, στο κανάλι της στο YouTube Kels And Jay, η Κριστίν αποκάλυψε τι πραγματικά συνέβη μετά τη μυστηριώδη απουσία τους από το δημοφιλές κανάλι τους τον Ιούλιο του 2022.

Η απιστία του συζύγου – Με γυναίκα ζευγαριού που ταξίδευαν μαζί

Η Κριστίν εξήγησε πως εκείνη και ο πρώην πλέον σύζυγός της, Γουίλ, είχαν ταξιδέψει με ένα άλλο ζευγάρι το καλοκαίρι του περασμένου έτους, όταν εκείνος την απάτησε για πρώτη φορά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Εμείς και το άλλο ζευγάρι ήμασταν μαζί για τρεις μήνες και τους δυόμιση από αυτούς, ο πρώην σύζυγός μου και η σύζυγος εκείνου του ζευγαριού είχαν δεσμό» αποκάλυψε η Κριστίν. «Ήταν μαζί για έναν χρόνο πίσω από την πλάτη μου» συνέχισε. «Μετά από εννέα χρόνια που ήμασταν μαζί, τελείωσε».

H ιστορία του διάσημου ζευγαριού influencers

Ο Γουίλ και η Κριστίν, οι οποίοι κατάγονται από το Τζακσονβίλ της Φλόριντα, αποφάσισαν το 2019 να αφήσουν το σπίτι τους για μια ζωή στο δρόμο. Πούλησαν το 95% των πραγμάτων τους και αγόρασαν ένα παλιό λεωφορείο της Πολεμικής Αεροπορίας του 1992, ξοδεύοντας 18 μήνες και 30.000 δολάρια για να το μετατρέψουν σε κινητό σπίτι, πριν ξεκινήσουν τις περιπέτειές τους με την τότε δίχρονη κόρη τους, Ρόαμ.

Η οικογένεια μοιράστηκε τις περιπέτειές της στο λογαριασμό @numberjuanbus στο Instagram και σε vlogs στο YouTube, δείχνοντας αξιολάτρευτα δείπνα γύρω από τη φωτιά αλλά και τη ζωή με άλλους ταξιδιώτες με βαω. Ωστόσο, όπως φαίνεται, συνέβαιναν κι άλλα πράγματα πίσω από τα παρασκήνια.

Η Κριστίν παραδέχτηκε ότι υπήρξε μια «περίοδος εννέα μηνών» κατά την οποία υποπτευόταν πως ο σύζυγός της την απατούσε, καθώς βρήκε κάποια ύποπτα μηνύματα αλλά είπε ότι δίσταζε να δράσει αμέσως.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς πήρε την απόφαση να τον χωρίσει

«Δεν υπήρχαν πραγματικά αδιάσειστα στοιχεία και όταν έχεις ένα παιδί και είσαι παντρεμένη, είναι πολύ δύσκολο να πεις ‘θα φύγω’ εξαιτίας αυτού» εξήγησε.

Η Κριστίν λοιπόν, είπε ότι αφιέρωσε πολύ χρόνο στον εαυτό της και στο τέλος αποφάσισε πως ήταν καλύτερο να χωρίσουν. «Τελικά πρέπει να αναρωτηθείς: ‘Αν το παιδί μου ήταν σε μια τέτοια σχέση, θα ήμουν ευτυχισμένη γι’ αυτήν; Θα το υποστήριζα; Θα ήθελα να παραμείνει σε μια τέτοια σχέση;’. Και η απάντηση στο τέλος ήταν απλά ‘όχι’».

Το διαζύγιο της Κριστίν οριστικοποιήθηκε τον Φεβρουάριο και τώρα μοιράζεται την επιμέλεια της Ρόαμ με τον πρώην σύζυγό της. Από τότε, έχει μετακομίσει και ζει σε μια κοινότητα στη Φλόριντα με φίλους και τα παιδιά τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο podcast της, «Let’s Grow Through It», η Κριστίν είπε ότι έπρεπε να βάλει πολλά συναισθήματα στην άκρη, στην προσπάθειά της να είναι συν-γονέας με τον πρώην σύζυγό της – ο οποίος άρχισε να βγαίνει με την ερωμένη του, αφού πέρασε μήνες προσπαθώντας να πείσει την Κριστίν να τον δεχτεί πίσω.

«Σταματήστε να παίρνετε προσωπικά ό,τι κάνουν στην προσωπική τους ζωή» είπε. «Άρχισα να συνειδητοποιώ πως αυτό για το οποίο τσακωνόμασταν δεν έχει καμία σχέση με την συν-γονική μας σχέση, έχει να κάνει με την προσωπική μας σχέση. Δεν έχω – ούτε θέλω να έχω καμία προσωπική σχέση με αυτόν τον άνδρα πια. Αυτό υπενθυμίζω στον εαυτό μου κάθε φορά που κάνει κάτι που με προσβάλλει προσωπικά» εξήγησε. Και πρόσθεσε: «Το τι κάνει στην προσωπική του ζωή δεν με αφορά, αρκεί να μην βλάπτει το παιδί μας».

Την κυνήγησε μετά το διαζύγιο και τώρα είναι ζευγάρι με την ερωμένη του

Η Κριστίν αποκάλυψε πως ο πρώην της ζει τώρα με την πρώην ερωμένη του, κάτι που όπως παραδέχτηκε, δεν ήταν κάτι που περίμενε όταν χώρισαν. «Για τους πρώτους, σχεδόν πέντε μήνες, δεν πίστευα ότι η άλλη γυναίκα θα ήταν κάτι που θα έπρεπε να επεξεργαστώ» είπε. «Αλλά να που την εμφάνισε».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η γνωστή influencer είπε ότι εξακολουθεί να παλεύει με την θλίψη για την κατάσταση αυτή. «Ο τρόπος που το βλέπω είναι σαν να ήταν ο θάνατος της παλιάς μου ζωής» εξήγησε. «Αγαπούσα την παλιά μου ζωή, αλλά το πένθος δεν είναι γραμμικό, είναι πάνω κάτω, πάνω κάτω, πάνω κάτω. Κάποιες εβδομάδες θα είμαι πολύ καλά και μετά μπορεί να θυμώσω, να λυπηθώ, και ξανά πάλι να νιώσω καλά».

Το μήνυμα που στέλνει στην κόρη της

Όσο για την κόρη της, θέλει να περάσει ένα μήνυμα. Θέλω είτε η κόρη μου να με δει να μου φέρονται σαν βασίλισσα με έναν άντρα που με αγαπάει τόσο πολύ που δεν θα σκεφτόταν ποτέ να με απατήσει είτε θέλω να με δει να αγαπώ τον εαυτό μου τόσο πολύ που δεν θα αναρωτιόμουν ποτέ αν θα ήμουν σε σχέση με κάποιον που θα με κακομεταχειριζόταν. Αυτό είναι το μάθημα που θέλω να της δώσω».


Πηγή