Πέμπτη , 17 Οκτώβριος 2019
Γνωστός τραγουδιστής φόρεσε φούστα και ζητάει να του πουν εντυπώσεις

Γνωστός τραγουδιστής εξομολογείται: Έχω δεχτεί bullying στο σχολείο για την αλβανική καταγωγή μου

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2 Night Show» ήταν ο ράπερ Toquel, ο οποίος συγκίνησε όταν αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και στο bullying που δέχθηκε, λόγω της καταγωγής του.

«Ήρθα στην Ελλάδα 11 μηνών από την Αλβανία και πήγαμε στην Κρήτη με τους γονείς μου. Έχω δεχτεί bullying στο σχολείο για την αλβανική καταγωγή μου. Προσωπικά δεν το αντιμετώπισα σωστά. Έκανα σαν να μην συνέβαινε ποτέ. Είναι άσχημο ένα παιδί να βιώνει bullying για οτιδήποτε, είτε επειδή είναι χοντρό, είτε επειδή είναι άλλο χρώμα, άλλη εθνικότητα, οτιδήποτε. Είναι άσχημο και δεν μπορείς να κρίνεις έναν άνθρωπο, πόσω μάλλον ένα παιδί», εξομολογήθηκε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Με έκαναν να αισθάνομαι άσχημα για την καταγωγή μου. Έχω περάσει αρκετές νύχτες στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων. Ήμασταν και πιο ζωηροί. Με έχει διώξει από το σπίτι του ο πατέρας κάποιου φίλου μου λόγω της καταγωγής μου. Ήταν κακό αυτό. Και σε πολλές περιπτώσεις σου αφήνει πολλά βιώματα. Ένα παιδί σκέφτεται, τι κακό έχω κάνει. Ήμουν τότε 8 με 9 χρονών. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Και το ξεπέρασα, γιατί συνέχισα να παίρνω και να δίνω πράγματα. Δεν το είχα πει στους γονείς μου, ούτε στα αδέλφια μου. Είμαι 23 χρόνια στην Ελλάδα και ακόμα δεν έχω ελληνική ταυτότητα. Μιλάω σοβαρά. Δεν ξέρω, γιατί. Τώρα έχω καταθέσει επίσημα τα χαρτιά και περιμένω».


Πηγή