Πέμπτη , 6 Οκτώβριος 2022

Γυαλιά εμπνευσμένα από τη σειρά La Casa De Papel

Το brand γυαλιών Persol, με μια μακρά ιστορία συνεργασίας με τη βιομηχανία της ψυχαγωγίας, λάνσαρε πρόσφατα μια συλλογή εμπνευσμένων από τη δημοφιλή σειρά του Netflix, La Casa De Papel. Η σειρά με γυαλιά οράσεως και ηλίου αποτελείται από 350 αριθμημένα ζευγάρια Le Casa De Papel, τα οποία έχουν στοιχεία από χρυσό 24 καρατίων, όπως αναφέρει το ΑΠΕ.

Στη συλλογή που είναι μία συνεργασία με το Netflix περιλαμβάνονται δύο σχέδια εμπνευσμένα από τον πρωταγωνιστή της σειράς Σέρχιο Μαρκίνα, El Professor Original και El Professor Sergio.

Ενδιαφέρουσα είναι η ειδική θήκη, στην οποία προσφέρονται τα γυαλιά, έχει το σχήμα πλάκας χρυσού και στο εσωτερικό το σχεδιάγραμμα του Βασιλικού Νομισματοκοπείου της Ισπανίας.

Η ισπανική τηλεοπτική σειρά αρχικά προβλήθηκε το 2017 στο ισπανικό κανάλι Antena 3 με συνολικά 15 επεισόδια. Το Netflix αγόρασε τη σειρά αργότερα και άρχισε την προβολή της τον Δεκέμβριο του 2017 με αποτέλεσμα να αποκτήσει φανατικό κοινό και να γίνει η πιο δημοφιλής μη αγγλόφωνη σειρά στην ιστορία του Netflix.


Πηγή