Πέμπτη , 30 Νοέμβριος 2023
Δέσποινα Ολυμπίου: Δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό τραγουδιστή

Δέσποινα Ολυμπίου: Δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό τραγουδιστή

Σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης προχώρησε η Δέσποινα Ολυμπίου στην κάμερα της εκπομπής, «Love It». η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για πολλά: για την καθημερινότητά της με το παιδί, το σύμφωνο συμβίωσης που έχει κάνει με τον σύντροφό της, για την καριέρα της, ενώ αποκάλυψε πως σε νεαρή ηλικία είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από γνωστή τραγουδιστή.

Για τον ερχομό του παιδιού της και τον σύντροφό της είπε μεταξύ άλλων: «Είμαι πιο ευαίσθητη με τα μωρά και μπήκε ο φόβος. Η επιθυμία τού να κάνω ένα παιδί ήρθε όταν πια είχα στη ζωή μου έναν σωστό σύντροφο. Δεν έχουμε ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου αλλά είμαστε ενωμένοι από την πρώτη μέρα. Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης, που είναι σαν ένας μικρός γάμος. Είμαι άνθρωπος που μ’ αρέσει να νιώθει ο άλλος ελεύθερος δίπλα μου και να νιώθω και εγώ ελευθερία. Δεν ζηλεύω. Δεν έχω γεννηθεί για να είμαι αστυνόμος στη ζωή κανενός».

Για την καριέρα της παραδέχθηκε: «Φέτος συνειδητοποίησα πόσο λάθος έκανα όλα αυτά τα χρόνια που έλεγα όχι στην τηλεόραση. Ήμουν δύσκολη. Και την Eurovision δεν την εκμεταλλεύτηκα όπως έπρεπε, πολλά πράγματα δεν ήξερα και δεν προφύλαξα και τον εαυτό μου».

Και πρόσθεσε: «Όταν είχα επιτυχία και θα μπορούσα να δουλέψω στην πίστα, γιατί εκεί βγαίνουν τα χρήματα, εγώ επέλεξα να κάνω συναυλίες στην επαρχία. Όταν ζήταγα χρήματα ήμουν μετρημένη, δεν είχα ψωνιστεί ποτέ για να ζητήσω τρελά λεφτά».

Όσο για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε, αποκάλυψε με ειλικρίνεια: «Υπήρξε σεξουαλική παρενόχληση, και αρκετά έντονη, που αιφνιδιάστηκα. Έγινε σε ηλικία που δεν είχα το θάρρος να αντιδράσω έντονα. Έγινε όταν ήμουν 19 χρονών και μάλιστα από ένα πρόσωπο που δεν το περίμενα. Έχασα και τη δουλειά μου για αυτό. Πρόκειται για γνωστό τραγουδιστή και οι εκ των έσω γνωρίζουν και δεν έχει εκπλαγεί κανένας».


Πηγή