Δευτέρα , 27 Σεπτέμβριος 2021

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ή θα γινόμουν νεκροθάφτης ή θα έντυνα νύφες

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Δήμητρα Αλεξανδράκη η οποία κατάφερε να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα. Ποιο είναι αυτό το όνειρο; Μα να δημιουργεί νυφικά.

«Πλέω σε πελάγη ευτυχίας γιατί επιτέλους ένα όνειρό μου πραγματοποιείται και αυτό είναι τα υπέροχα βασιλικά νυφικά, τα οποία με πολλή αγάπη και πολύ κόπο κατάφερα επιτέλους να κάνω παραγωγή. Με την… Άρτα και τα Γιάννενα πάνω! Με κορώνες βασιλικές, με πέπλο μακρύ, με ουρές στα δέκα μέτρα. Είπα ή θα γίνω νεκροθάφτης ή θα ντύνω νύφες» ανέφερε γελώντας η Δήμητρα Αλεξανδράκη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» το μεσημέρι της Πέμπτης.

Το μοντέλο απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση για τα προσωπικά της ζητήματα λέγοντας: «Δεν θέλω πλέον να μιλάω για τα προσωπικά μου γιατί υπάρχει πολύ… κακό μάτι. Θα προτιμούσα ότι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή να το κρατώ για μένα».

Τέλος, η Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν έκρυψε την αδυναμία της στην ταχύτητα: «Παλαιότερα έκανα εισαγωγές αυτοκινήτων από τη Γερμανία και τώρα σκέφτομαι να το κάνω ξανά. Μου αρέσει πολύ η ταχύτητα και στη Γερμανία, στις autobahn, δεν υπάρχει όριο, μπορείς να πας όσο θέλεις. Έχω πάει και με 300 κάτι… Δεν φοβάμαι, μου αρέσει, το αγαπάω».


Πηγή