Κυριακή , 19 Μάρτιος 2023

Δανάη Μπάρκα: «Ένας άνθρωπος που δεν είναι πια στο κανάλι, μού είχε πει να αδυνατίσω» [βίντεο]

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της «Πάμε Δανάη!» για ένα σχόλιο που είχε δεχτεί από πρώην στέλεχος καναλιού σχετικά με το βάρος της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είπε, πως όταν ακόμα έκανε δοκιμαστικά για την εκπομπή της, είχε πάει κάποιος -που πλέον δεν βρίσκεται στο κανάλι- και της είχε πει πως πρέπει να αδυνατίσει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε όσα είπε η Δανάη Μπάρκα:

«Την πρώτη χρονιά που ήρθα σε αυτό το κανάλι, που δεν είχα καμία ιδέα για τα πράγματα, όλα τα ραντεβού ήταν τέλεια, ήταν φοβερά. Κάποια στιγμή έρχεται ένας άνθρωπος, το λέω γιατί δεν είναι πια στο κανάλι, και δεν είναι γνωστό πρόσωπο. Δούλευε σε άλλο πόστο. Ενώ όλοι μετά το πρώτο δοκιμαστικό ήταν πολύ εμψυχωτικοί, εγώ έτρεμα, έρχεται αυτός ο άνθρωπος και μου λέει “άκου, όλα καλά, αλλά λίγο να αδυνατίσεις”, ο μόνος άνθρωπος που μου το έχει πει αυτά τα τρία χρόνια. Το κάνω ξεκάθαρο για να μην αφήνω αιχμές. Εγώ τότε είχα σοκαριστεί γιατί ήταν σε άλλο πόστο και προϋπήρχε στο κανάλι, οπότε είχα μαγκωθεί ότι μου το λέει ένας ανώτερός μου», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

«Τότε δεν του είχα απαντήσει, τώρα θα απαντούσα. Του είπα τότε ότι “ναι, εντάξει, μπορεί να έχεις και δίκιο”. Το μοιράστηκα με κάποιους ανθρώπους του καναλιού που ήταν ενθαρρυντικοί και μου είπαν “μην ακούς τίποτα, θα είσαι ο εαυτός σου”» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή