Δευτέρα , 6 Φεβρουάριος 2023

Δείτε τι συνέβη όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πήρε τηλέφωνο on air τον πατέρα του [βίντεο]

Στην εκπομπή του The 2night Show ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε τον πατέρα του για να μοιραστεί με το κοινό ένα γνωμικό, για τη ζωή.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στην εκπομπή τον Κώστα Φιλίππογλου. Ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική του διαδρομή μέχρι σήμερα και φιλολογώντας για τη ζωή ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν θα ήθελα να γυρίσω πουθενά στο παρελθόν γιατί είναι αυτή η ζωή τόσο ωραία με την αρχή και το τέλος της. Ζήσε ωραία τα χρόνια που μπορείς, μην πειράξεις κανέναν, αγάπα τους ανθρώπους, αν γίνεται να δώσεις αγάπη και να φύγει η ψυχή σου ήρεμη. Δηλαδή αν με ρωτήσεις, χωρίς να θέλω να πω ότι είμαι και σοφός, αλλά νιώθω τι κατάλαβα από αυτή την ζωή».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οταν ο Αρναούτογλου πήρε τηλέφωνο τον πατέρα του

«Υπήρχε και ένα πολύ ωραίο ρητό που το έλεγε ο πατέρας μου. Μου επιτρέπεις να τον πάρω ένα τηλέφωνο; Θα τον πάρω! Δώσ’ μου ένα δευτερόλεπτο να τον πάρω, να μου πει αυτό το στιχάκι και να το ακούσεις όπως μου το έλεγε πάντα» πρόσθεσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος κάλεσε τον κύριο Τάσο. «Έλα μπαμπά, είμαστε στον αέρα της εκπομπής και έχω έναν πάρα πολύ ωραίο κύριο ηθοποιό, τον Κώστα Φιλίππογλου καλεσμένο και μιλάμε για τον χρόνο. Σε πήρα να μου πεις εκείνο το ποίημα που μου λες».

Το ποίημα του Τάσου Αρναούτογλου

«Ήταν για τον χρόνο, οχτάστιχο και θυμάμαι να σου πω μόνο τους τέσσερις τελευταίους.

Σ’ αυτή την παμφάγο, την όλη πορεία, τι τάχα μας μένει θαρρώ μ’ απορία. Μονάχα το τώρα μας μένει θαρρώ, το μόνο σημείο σχεδόν σταθερό. Σ’ αυτή τη νησίδα λοιπόν ας σταθούμε και κάθε καλό της καρπό ας γευτούμε. Στιγμή ευτυχίας ας μην πάει χαμένη, γιατί έξω απ’ το τώρα ποιος ζει ποιος πεθαίνει‘». Ενα γνωμικό για τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίζουμε τη ζωή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε το βίντεο


Πηγή