Τρίτη , 5 Μάρτιος 2024

«Δεν μπορώ να σου ευχηθώ για πρώτη φορά μωρό μου, μου το στέρησαν»

Μπορεί ο Παντελής Παντελίδης να έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Φεβρουάριο, οι δικοί του άνθρωποι όμως δεν τον ξεχνάνε λεπτό και κυρίως σήμερα που θα είχε τα γενέθλια του και θα γινόταν 33 ετών. Ο γνωστός τραγουδιστής γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου του 1983 και η μητέρα του Αθηνά θέλησε να του πει δύο λόγια γράφοντας τα στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

«Γιατι αστέρι μου δεν είσαι εδώ. Θέλω να σε πάρω στην αγκαλιά μου, μου λείπεις πολύ. Το ξέρω και σε σένα λείπουμε το ξέρω ψάχνεις τρόπο να γυρίσεις είμαι σίγουρη. Σε λατρεύω θέλω να ρθω κοντά σου. Αστέρι μου όλα άλλαξαν από τότε που σε πήραν από κοντά μας τίποτε δεν είναι το ίδιο. Πόνος πόνος πόνος. Δεν μπορώ να σου ευχηθώ για πρώτη φορά μωρό μου μου το στέρησαν. Μπορώ όμως να ευχηθώ στους υπεύθυνους που δεν σε έχω να περάσουν από τον ίδιο πόνο γιατι τότε μόνο θα με νοιώσουν.

Δεν με νοιάζει αν κάποιοι σοκαριστούν γιαυτο και με χαρακτηρίσουν άσχημα ξέρω όμως τι θέλει η ψυχή μου και από δω και μπρος θα λέω ότι αισθάνομαι. Τις δηθενιες την ανωτερότητα και την άφεση αμαρτιών την αφήνω σε άλλους. Εμένα αυτό θέλει η καρδιά μου. Ο κόσμος σε λατρεύει το βλέπεις εξάλλου και αυτή η αγάπη όλο και μεγαλώνει και δεν έχει ξανασυμβεί για κανένα καλλιτέχνη .Ψυχή μου όλος ο κόσμος είναι δεμένος με τα σχοινιά σου γιατί αστέρι μου εσύ πάντα θα είσαι εδώ. Δεν λείπεις γιατί το επέλεξε ο Θεός αλλά γιατί αδιαφόρησαν κάποιοι άθλιοι. Νασε καλά παλληκάρι μου», έγραψε η Αθηνά Παντελίδου συνοδεύοντας το κείμενο με μια φωτογραφία του καλλιτέχνη που είναι μωρό.


Πηγή