Δευτέρα , 15 Απρίλιος 2024

Δημήτρης Κόκοτας: Σταθερή η κατάσταση του τραγουδιστή -Ολα τα νεότερα για την υγεία του

Σε σταθερή κατάσταση, στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κόκοτας, έπειτα από έμφραγμα και καρδιακή ανακοπή που υπέστη την περασμένη Πέμπτη.

Μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Το Πρωινό» η σύζυγος του τραγουδιστή έκανε λόγο για προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από τους γιατρούς και η οποία γίνεται σε πολύ αργούς ρυθμούς, ενώ η αδελφή του Δημήτρη Κόκοτα, σε δηλώσεις της στο «Super Κατερίνα», διεμήνυσε ότι όλα πάνε καλύτερα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την ίδια ώρα, και σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέφεραν αμφότερες οι προαναφερθείσες εκπομπές, οι γιατροί του τραγουδιστή αναμένεται τελικά να επιχειρήσουν να τον «ξυπνήσουν» σήμερα και αύριο, ενώ ως ιδιαίτερα θετικό κρίνεται το γεγονός ότι οι δύο αξονικές εγκεφάλου που του έχουν γίνει, έχουν βγει καθαρές.

Δημήτρης Κόκοτας:
Όσα ανέφεραν η σύζυγος και η αδελφή του τραγουδιστή για την πορεία της υγείας
του

«Έχει ξεκινήσει
μία προσπάθεια, όπως έχουν πει και οι γιατροί, η οποία γίνεται σε πολύ αργούς
ρυθμούς. Αυτό περιμένουμε», ανέφερε η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα, Κατερίνα,
μιλώντας στο «Πρωινό» για την πορεία της υγείας του.

«Όλα πάνε καλύτερα, δόξα τω Θεώ και περιμένουμε το καλύτερο, αυτό. Ό, τι σας έχουν πει οι γιατροί. Όλα πάνε προς το καλύτερο κ. Πουλόπουλε. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για το ενδιαφέρον σας, για την αγάπη σας και για όλα. Όλοι είναι μία χαρά, και η γυναίκα του και σας στέλνει την αγάπη της», σημείωσε από την πλευρά της η αδελφή του, Έλλη, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή