Κυριακή , 29 Ιανουάριος 2023

Δημήτρης Μακαλιάς: Μου αρέσει να αγαπάμε τις σκοτεινές μας μέρες

Κάθε χρόνο, στις 30 Σεπτεμβρίου, ο Δημήτρης Μακαλιάς προχωρά σε μια συγκεκριμένη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο ηθοποιός «ανεβάζει» τη φωτογραφία του αδερφού του τον οποίο έχασε από τη ζωή εντελώς ξαφνικά.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» του Open το πρωί της Τετάρτης, ο Δημήτρης Μακαλιάς μίλησε γι’ αυτήν την απώλεια και ο Γρηγόρης Γκουντάρας δεν έκρυψε την συγκίνηση του.

«Με τον Δημήτρη έχω περάσει καταπληκτικά, πάντα με συγκινούσε,. Μάλλον το έζησα από κοντά ένα σκοτεινό, μαύρο, κακό κομμάτι στην ζωή σου. Kάθε πρώτη Οκτώβρη ποστάρεις τον αδερφό σου που τον έχασες από την ζωή εντελώς ξαφνικά και μου το είπες στην εκπομπή και με τελείωσες» ανέφερε αρχικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Ναι, 30 Σεπτεμβρίου…» τον διόρθωσε ο Δημήτρης Μακαλιάς και πρόσθεσε: «Ναι το θυμάμαι ότι ήμασταν μαζί. Είναι ωραίο αυτά να τα θυμάσαι να τα επικοινωνείς και να μην τα κρατάμε μέσα μας. Θα σου πω κάτι που έκανα ανάρτηση πριν από λίγες μέρες, μ’ αρέσει πολύ να αγαπάμε το σκοτάδι μας, τις σκοτεινές μας μέρες. Το ότι βγαίνουμε στον φακό σε μία εκπομπή και πρέπει πάντα να γελάμε, δεν πρέπει.

Μου αρέσει να δείχνουμε και την σκοτεινή μας πλευρά, να κλαίμε, να συγκινούμαστε, να λέμε πόσο έχουμε πονέσει και ζούμε μία πολύ δύσκολη περίοδο γιατί πολλοί άνθρωποι περνάνε ακραία δύσκολα αυτήν την στιγμή. Δεν είναι όλα ρόδινα με τόσα φώτα όσο ένα τηλεοπτικό στούντιο με σκηνικά. Άλλοι άνθρωποι δεν έχουν να μαγειρέψουν».


Πηγή