Τρίτη , 25 Ιούνιος 2024

Δ. Τζαμπάζη για τον θάνατο του προπονητή τού Αλ. Νικολαΐδη -«Λες και το έκανε επίτηδες, για να τον ανταμώσει»

Στον θάνατο του προπονητή τού Αλέξανδρου Νικολαΐδη αναφέρθηκε μέσω μιας συγκινητικής παρέμβασης η σύζυγος του εκλιπόντος Ολυμπιονίκη, Δώρα Τσαμπάζη.

Η είδηση της απώλειας του Κώστα Τζιδημόπουλου σκόρπισε θλίψη στον χώρο του αθλητισμού. Η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha για τη φιλία που συνέδεε τους δύο άνδρες, αλλά και το παιχνίδι που η μοίρα τούς έπαιξε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ένας άνθρωπος της οικογένειας, ο οποίος είχε σχέσεις με τους γονείς του Αλέξανδρου εδώ και 50 χρόνια περίπου. Ήταν αδελφικοί φίλοι, γίνανε κουμπάροι», ανέφερε αρχικά για τη σχέση τους η Δώρα Τσαμπάζη.

Συνεχίζοντας, είπε: «Είναι από αυτά τα περίεργα της ζωής, γιατί έφυγε ξαφνικά. Είχε ένα πρόβλημα παρόμοιο με του Αλέξανδρου, το οποίο φυσικά δεν το γνώριζε, δεν πρόλαβε καν να το παλέψει. Εισήχθη στο νοσοκομείο, έκανε ένα χειρουργείο και δεν τα κατάφερε».

Έκανε επίσης λόγο για έναν «υπέροχο άνθρωπο. Ήταν λες και το έκανε επίτηδες, για να πάει να τον συναντήσει μια ώρα αρχύτερα. Είχαν απίστευτο δέσιμο με τον Αλέξανδρο, ήταν μια σχέση πατέρα-γιου, γιατί ο Κώστας είχε μόνο κόρες. Ήταν από τους θεμελιωτές του τάε κβον ντο. Το ελληνικό τάε κβον ντο έχει φτωχύνει. Ο Αλέξανδρος και ο Κώστας είναι αναντικατάστατοι».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή