Τετάρτη , 26 Ιανουάριος 2022

Ελένη Κοκκίδου: Με περίμεναν να πεθάνω, αλλά τους την έκανα -Είχαν γεμίσει πύον οι πνεύμονές μου | ΖΩΗ

Συγκλόνισε η αποκάλυψη της αγαπημένης ηθοποιού Ελένης Κοκκίδου ότι έφτασε ένα βήμα πριν το θάνατο, όταν ήταν 40 ετών, λόγω λόγω βαριάς πνευμονίας.

Η γνωστή ηθοποιός ήταν καλεσμένη στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Πρωινό», όπου αναφέρθηκε στο σοβαρότατο πρόβλημα υγείας, το οποίο αντιμετώπισε προ αρκετών χρόνων.

«Έπαθα στα 40 μου βαριά νεκρωτική πνευμονία. Με περίμεναν να πεθάνω, αλλά τους την έκανα. Εγώ ξύπνησα στην εντατική, δεν κατάλαβα τι έγινε. Έχασα τις αισθήσεις μου από τη μια μέρα στην άλλη. Το μικρόβιο αυτό κυκλοφορούσε στον οργανισμό με τεράστια ταχύτητα», είπε η Ελένη Κοκκίδου και συνέχισε:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είχα οργανισμό γέρου, δεν είχα ανοσοποιητικό γι’ αυτό και έγινε αυτό. Υπολόγισαν ότι ήταν ή σταφυλόκοκκος ή στρεπτόκοκκος κι επειδή έπεσαν πάνω μου με κοκτέιλ αντιβιοτικών, δεν μπόρεσαν να βρουν τι από τα δύο ήταν. Περίμεναν ότι θα πεθάνω γιατί είχαν γεμίσει πύον και οι δύο μου πνεύμονες. Όταν άρχισα να συνέρχομαι περίμεναν ότι όλη μου τη ζωή θα έκανα εγχειρήσεις με αποστήματα που θα είχαν μείνει», δήλωσε η ηθοποιός, συγκλονίζοντας με την αποκάλυψη.

Ωστόσο, εξήγησε ότι «τελικά δεν έγινε τίποτα από όλα αυτά. Ήταν σχεδόν πλήρης ίαση, έχω ένα μικρό κομμάτι στον πνεύμονα το οποίο είναι νεκρό».


Πηγή