Τρίτη , 25 Ιανουάριος 2022

Ελένη Μενεγάκη: Είχα γνωρίσει τον Τζώρτζη Μονογυιό, ήταν ένα πολύ ωραίο και δυναμικό, φρέσκο αγόρι | ΖΩΗ

Στη γνωριμία της με τον Τζώρτζη Μονογυιό στάθηκε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή το τροχαίο που του στοίχισε τη ζωή.

Η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε ότι είχε γνωριστεί με τον Τζώρτζη Μονογυιό την εποχή που βγήκε από το ριάλιτι The Wall στο οποίο είχε πάρει μέρος, ενώ όπως είπε είχε επισκεφθεί και το κατάστημά του με ρούχα στη Μύκονο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ξύπνησα με αυτό, μπήκα μετά στο internet, μετά δεν κατάλαβα καλά και μετά λέω… Γνωρίζω και την κα Μονογυιού, αλλά είχα γνωρίσει και τον ίδιο τον Τζώρτζη τότε που έπαιζε στο The Wall και είχε έρθει στην εκπομπή καλεσμένος. Μάλιστα, τον είχα πετύχει και στη Μύκονο και είχα μπει στο μαγαζί του να ψωνίσω. Ένα πολύ ωραίο και δυναμικό, φρέσκο αγόρι. Αυτό που έχω εγώ στο μυαλό μου πριν από αρκετά χρόνια που τον γνώρισα. Πόσο δυσάρεστα και τραγικά νέα να μαθαίνεις ότι φεύγουν άνθρωποι, ανεξαιρέτως ηλικίας. Με νοιάζει ότι χάνεται μία ζωή, χωρίς να είναι η ώρα της…» ανέφερε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή το τροχαίο του Τζώρτζη Μονογυιού.

Στη συνέχεια ως μητέρα μίλησε για το πόσο την απασχολεί το θέμα της ταχύτητας και εξέφρασε την άποψη ότι πρέπει να μιλάμε στα παιδιά για να τα προστατεύσουμε. Οπως είπε η Ελένη Μενεγάκη αυτή ήταν που έκανε και η ίδια σήμερα.

«Το πρώτο πράγμα που έκανα το πρωί ήταν να μιλήσω με τη μεγάλη μου κόρη. Και τον τελευταίο καιρό ακούω όλο και πιο συχνά να φεύγουν νέοι άνθρωποι από ταχύτητα. Προσπαθώ να με θυμηθώ πολύ νέα με τον ενθουσιασμό του αυτοκινήτου… Σκέφτομαι ότι πρέπει με τα παιδιά μας να μιλάμε ασταμάτητα…».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή