Παρασκευή , 24 Μάιος 2024

Ελένη Τσολάκη σε Φαίη Σκορδά: Δεν δείχνεις σεβασμό με το να βάζεις μια καρέκλα άδεια, ενώ ο άλλος λείπει [βίντεο]

Την απόφαση του ΣΚΑΪ να βγάλει στον αέρα την εκπομπή της Φαίης Σκορδά με την θέση της κενή, την ημέρα που απουσίαζε λόγω του θανάτου του πατέρα της, σχολίασε η παρουσιάστρια του OPEN Ελένη Τσολάκη.

Η Ελένη Τσολάκη και το πάνελ της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» σχολιάζοντας με αφορμή δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου την απόφαση να βγει στον αέρα η εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ, την ημέρα που η παρουσιάστρια απουσίαζε λόγω του αιφνίδιου θανάτου του πατέρα της ανέφερε πως «η απόφαση πες ότι πάρθηκε διότι δεν το σκέφτηκαν πολύ καλά, έχει ξαναγίνει να βγαίνει η μία εκπομπή στον αέρα χωρίς τον κεντρικό παρουσιαστή ή να καλούν κάποιον άλλο να τον αντικαταστήσει για εκείνη τη μέρα. Το έχουμε δει και με την Κατερίνα Ζαρίφη, όταν είχε πάει στη Σίσσυ».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ήταν τόσο άβολο τηλεοπτικά, που προκαλούσε τόση αμηχανία αυτή η καρέκλα. Θα μου πεις “από όλη την εικόνα, εσύ είδες την καρέκλα;”. Εγώ παιδιά την καρέκλα είδα. Βγάλε την καρέκλα ή βάλε κάποιον να καθίσει εκεί, δεν ξέρω τι θα κάνεις» πρόσθεσε η Ελένη Τσολάκη.

Η παρουσιάστρια του OPEN αναφέρθηκε επίσης στο δέσιμο που έχουν μεταξύ τους οι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά.

«Από τη στιγμή που αποφασίζεις να βγάλεις την εκπομπή στον αέρα και καλείς τους συνεργάτες της εκπομπής να συνεχίσουν τον ψυχαγωγικό της χαρακτήρα, αυτό κάνεις. Αν έχει καταφέρει κάποιος να μην έχει ένα συναισθηματικό δέσιμο με τον διπλανό ή τον συνεργάτη του, τότε μπράβο, αλλά στην προκειμένη δεν νομίζω ότι ισχύει», τόνισε.

«Αφήνεις παρ’όλα αυτά την καρέκλα εκεί και δείχνεις ένα τραπέζι με τέσσερις ανθρώπους αμήχανους, στενοχωρημένους, αγχωμένους και μια καρέκλα άδεια. Ήταν λάθος η πρόθεση. Δεν δείχνεις σεβασμό με το να βάζεις μια καρέκλα άδεια, ενώ ο άλλος λείπει» είπε στη συνέχεια η Ελένη Τσολάκη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε το απόσπασμα από το OPEN


Πηγή