Τετάρτη , 4 Μάιος 2022

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Γιατί «λύγιζε» στον αέρα του «Ενώπιος Ενωπίω» | ΖΩΗ

Η μάνα είναι πρόσωπο ιερό για τον κάθε άνθρωπο. Το ίδιο και για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η οποία ήταν καλεσμένη στο «Ενώπιος Ενωπίω» του ΑΝΤ1 και δεν κατάφερε να κρατήσει τα δάκρυά της αντικρίζοντας την εικόνα της αείμνηστης μητέρας της.

Αρχικά, η γνωστή ηθοποιός είδε την αδελφή της, Ευγενία Εμμανοηλίδου, να μιλάει με τρυφερά λόγια για εκείνη, με τον Νίκο Χατζηνικολάου να φέρνει την κουβέντα στη μητέρα της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η μαμά μου, μού έκλεισε το τηλέφωνο όταν της είπα ότι πέρασα στη δραματική σχολή. Ποτέ δεν καμάρωνε για μένα. Αφού τελείωνα μια παράσταση και μου έλεγε, “ωραία και τώρα ποια δουλειά θα κάνεις;”. Ήθελε να κάνω άλλη δουλειά, αυτή την θεωρούσε μια από τις τρέλες μου».

Όταν, μάλιστα, είδε στην οθόνη την εικόνα της μητέρας της, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου αναφώνησε «καλή μου, καλή μου, καλή μου μανούλα μου! Γλυκιά μου μάνα! Ωχ, τι μου έκανες, τώρα…» και δάκρυσε.

«Άρχισε πια να καμαρώνει αφού έγινε αυτή η φασαρία με το “Παρά Πέντε” και της έλεγαν πια για μένα. Και την έβλεπα στο θέατρο να λέει στους διπλανούς της “κόρη μου είναι”», συμπλήρωσε η δημοφιλής ηθοποιός.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή