Τετάρτη , 1 Φεβρουάριος 2023

Ερωτευμένη ξανά η Ζιζέλ; Άναψαν φωτιές οι φωτογραφίες με τον δάσκαλο που της μαθαίνει ζίου ζίτσου [βίντεο]

Δεν σταματά να απασχολεί να φώτα της δημοσιότητας η Ζιζέλ, καθώς μετά από το πολυσυζητημένο διαζύγιο με τον αθλητή Τομ Μπέιντι φαίνεται να βρήκε τον έρωτα πλάι στον άνθρωπο που τις κάνει μαθήματα πολεμικών τεχνών.

Ειδικότερα το διάσημο σούπερ μόντελ, μετά την αίτηση διαζυγίου στον Τομ Μπρέιντι και την έπαυλη των 11,5 εκατομμυρίων δολαρίων που αγόρασε απέναντι από το σπίτι του, ένας δάσκαλος ζίου-ζίτσου έρχεται να της κλέψει τη καρδιά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα pagesix.com, το supermodel έχει έρθει πολύ κοντά με τον άνδρα που της διδάσκει Ζίου Ζίτσου, Χοακίμ Βαλέντε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ζιζέλ: Δείπνο στη Κόστα Ρίκα με τον δάσκαλο πολεμικών τεχνών

Αφορμή στάθηκαν φωτογραφίες τους, που δειπνούν μαζί στην επαρχία Πουνταρένας στην Κόστα Ρίκα μαζί με τα παιδιά του μοντέλου. Δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση ότι οι δυο τους έχουν ερωτικής φύσης σχέση, αλλά μερικά από τα ξένα δημοσιεύματα διασπείρουν ήδη τις φήμες πως η Ζιζέλ βρήκε νέο σύντροφο.

Ο Βαλέντε είναι προπονητής Ζίου-Ζίτσου και συνιδρυτής μαζί με τα αδέρφια του της δικής τους σχολής.

Παρότι δεν έχει γίνει γνωστό πότε ξεκίνησε το φημολογούμενο ειδύλλιο για τους δύο τους, η Ζιζέλ είχε πρωταγωνιστήσει με τα αδέρφια Βαλέντε σε φωτογράφιση για το περιοδικό «Dust» το 2021.

Δείτε βίντεο που ανέβασε το μοντέλο στο instagram από προπόνηση στο ζίου ζίτσου

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Πιστεύω ότι όσο περισσότερα εργαλεία έχουμε στην εργαλειοθήκη μας τόσο το καλύτερο», είπε η Ζιζέλ στους ακολούθους της τον περασμένο Φεβρουάριο. «Αισθάνομαι πιο δυνατή, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ενδυνάμωση από τότε που άρχισα να εξασκούμαι στην αυτοάμυνα. Θεωρώ ότι είναι μια σημαντική δεξιότητα για όλους, αλλά ειδικά για εμάς τις γυναίκες» τόνισε μετά την εμπειρία της.


Πηγή