Δευτέρα , 5 Δεκέμβριος 2022

Ετσι απάντησε ο Salt Bae μετά το σάλο για την απόδειξη των 161.000 ευρώ παρέας στο εστιατόριό του [εικόνα]

Ο διάσημος Τούρκος σεφ και influencer, Νουσρέτ, γνωστός και ως Salt Bae, δίνει απαντήσεις, επιδεικνύοντας μια μπριζόλα επικαλυμμένη με χρυσό.

Ο Σαλτ Μπάε προκαλεί με τις αναρτήσεις και την επίδειξη που συχνά πυκνά, για να μην πούμε πάντα, κάνει για τα πλούτη του, τις μαγειρικές του ικανότητες και το εκκεντρικό του στυλ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτήν τη φορά ο διάσημος σεφ που χρεώνει πανάκριβα τα πιάτα του στα υπερπολυτελή του εστιατόρια μοιράστηκε ένα βίντεο με μια τεράστια μπριζόλα, επικαλυμμένη με χρυσό, αξίας 24 καρατίων.

Αυτή η ανάρτηση όμως δεν ήρθε τυχαία. Αντίθετα, πρόκειται για μια ανάρτηση-απάντηση στις αντιδράσεις χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για έναν λογαριασμό 161.000 ευρώ που έκανε πελάτης στο εστιατόριό του στο Άμπου Ντάμπι, όπως κοινοποίησε ο σεφ με ανάρτησή του.

Νουσρέτ: «H ποιότητα δεν είναι ποτέ ακριβή»

Η ανάρτηση μάλιστα έφερε την επιγραφή: «Η ποιότητα δεν είναι ποτέ ακριβή».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο σεφ επιχείρησε με αυτήν του την ανάρτηση να καταδείξει τους τεράστιους λογαριασμούς που επιφέρουν οι αστρονομικές τιμές που χρεώνει στα πιάτα του.

Κάποιοι ακόλουθοί του όμως βρήκαν την σχετική ανάρτηση προκλητική, σχολιάζοντας ότι είναι υπερεκτιμημένο το φαγητό, ότι πρόκειται για «ληστεία» και πολλά άλλα.

Ο Salt Bae προχώρησε στη σχετική ανάρτηση με την μπριζόλα, θέλοντας να κλείσει τα στόματα με νέα πρόκληση, για την χλιδή και το φαγητό του αξίας χιλιάδων ευρώ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή