Τετάρτη , 21 Φεβρουάριος 2024
Ζένια Μπονάτσου: Πώς είναι σήμερα οι σχέσεις της με τη θεία της Μαρία Ελένη Λυκουρέζου

Ζένια Μπονάτσου: Πώς είναι σήμερα οι σχέσεις της με τη θεία της Μαρία Ελένη Λυκουρέζου

Την Ζένια Μπονάτσου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής, «Ευτυχείτε», η οποία μίλησε για πολλά. Μεταξύ αυτών για τον πατέρα της Βλάσση Μπονάτσο, τη μητέρα της Μάρθα Κουτουμάνου, τη γιαγιά της Ζωή Λάσκαρη, αλλά και τη θεία της Μαρία Ελένη Λυκουρέζου των οποίων οι σχέσεις διαταράχθηκαν λίγο καιρό μετά το θάνατο της Λάσκαρη.

Για τη γιαγιά της είπε: «Η γιαγιά μου δεν με είδε να παίζω στο θέατρο γιατί θεώρησε ότι είμαι ακόμα σε ερασιτεχνικό επίπεδο και δεν ήθελε να με δει. Τώρα το λέω και μουντζώνομαι, αλλά εντάξει… δεν πειράζει».

Για το μπαμπά της είπε πως εννοείται ότι μπαίνει στο youtube και τον βλέπει και πως αγαπημένο της τραγούδι του είναι το «Εμένα».

Για τη μητέρα της είπε: «Με τη μαμά είμαστε μια χαρά… Δεν θα με ενοχλούσε να επισημοποιούσε ενδεχόμενη σχέση της. Εγώ έχω άλλη ιδέα για την έννοια του γάμου. Βέβαια, αν αυτό ήταν που θα την έκανε ευτυχισμένη, ας το έκανε, εμένα δεν θα με πείραζε. Αρκεί ο άνθρωπος αυτός να είναι κάποιος που την σέβεται και την αγαπάει και την προσέχει, γιατί αν δεν είναι έτσι, από μένα θα περάσει πρώτα».

Τέλος για τη θεία της είπε: «Με την Μαρία Ελένη τώρα είναι όλα μια χαρά. Το αίμα νερό δεν γίνεται και πιστεύω ότι η αγάπη είναι αυτό που μένει στο τέλος. Δεν είναι τα υλικά αγαθά που θα μείνουν στο τέλος. Τα υλικά αγαθά μπορεί αύριο να χαθούν, τι θα κάνουμε; Θα είμαστε ακόμα τσακωμένοι γι’ αυτά;».


Πηγή