Τρίτη , 31 Ιανουάριος 2023
Ηλίας Μαμαλάκης: «Έκανα βλεφαροπλαστική - Δεν έβλεπα πολύ καλά όταν παρακολουθούσα τηλεόραση»

Ηλίας Μαμαλάκης: «Έκανα βλεφαροπλαστική – Δεν έβλεπα πολύ καλά όταν παρακολουθούσα τηλεόραση»

Στο κρεβάτι του χειρουργείου βρέθηκε ο Ηλίας Μαμαλάκης ο οποίος υποβλήθηκε σε βλεφαροπλαστική και όχι για αισθητικούς λόγους.

Ο γνωστός σεφ, το πρωί της Πέμπτης, μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πρόσφατο χειρουργείο που έκανε.

«Έκανα βλεφαροπλαστική στο αριστερό μάτι. Όχι για λόγους αισθητικής, αλλά γιατί είχα μια πτώση που έπρεπε να διορθωθεί» εξήγησε ο ίδιος. «Δεν έβλεπα πολύ καλά, όταν ήμουν καθιστός και έβλεπα τηλεόραση.

Κουραζόταν το μάτι και έπεφτε το βλέφαρο. Έχουν περάσει 15 – 17 μέρες που έχω κάνει την επέμβαση. Έχω αναρρώσει, έχω βγάλει τα ράμματα και όπου να ’ναι θα φύγει και το πρήξιμο. Είναι μια εγχείρηση που κράτησε 2,5 με 3 ώρες με μέθη. Μπήκα στις 11.30 στο χειρουργείο και μόλις τελείωσε η επέμβαση, πήγα σπίτι μου» ανέφερε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Ο τρισευτυχισμένος σεφ όμως αναφέρθηκε και στο δεύτερο εγγόνι του το οποίο ήρθε στον κόσμο πριν από έναν μήνα περίπου. «Ο μικρούλης ο δεύτερος ήρθε πριν από ένα μήνα περίπου και είναι μια πολύ μεγάλη χαρά.

Είναι πρωτόγνωρη χαρά. Νιώθεις διαφορετικά. Τον παίρνεις αγκαλιά και νιώθεις τους παλμούς της καρδιάς του και νομίζεις ότι είναι το ιερότερο και μεγαλύτερο ηρεμιστικό που μπορεί να νιώσει κανείς» ανέφερε ο Ηλίας Μαμαλάκης.


Πηγή