Σάββατο , 28 Ιανουάριος 2023

Ηλίας Μαμαλάκης: «Οι ώρες στην εντατική δεν περνάνε» -Το βίντεο που ανέβασε από το παρελθόν [βίντεο]

Ο Ηλίας Μαμαλάκης εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική σε νοσοκομείο της Κύπρου.

Ο γνωστός σεφ που ενημέρωσε ο ίδιος μέσα από το Facebook ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία του ανέβασε πριν από μερικές ώρες στον προσωπικό του λογαριασμό ένα βίντεο με το οποίο δείχνει περίτεχνες γλυκές δημιουργίες.

Αποτέλεσμα ήταν οι θαυμαστές του να σπεύσουν να σχολιάσουν ότι πλέον ξεπέρασε το θέμα που αντιμετώπιζε με την υγεία του. Έτσι μια διαδικτυακή του φίλη έγραψε κάτω από την ανάρτηση: «Κυρ Ηλία, λογικά για να ανεβάζεις τέτοια λαχταριστά βίντεο, είσαι καλά με την υγεία σου, περαστικά να’ ναι».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, ο γνωστός σεφ έσπευσε να απαντήσει ότι το βίντεο είναι παλιό. «Η ώρα στην εντατική δεν περνάει. Κάνω και εγώ ανάρτηση από το παρελθόν», σημείωσε.

Η ανάρτηση του Ηλία Μαμαλάκη για το πρόβλημα υγείας του

Χθες, ο Ηλίας Μαμαλάκης ανήρτησε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook μια φωτογραφία μέσα από την εντατική του κρατικού νοσοκομείου Λευκωσίας χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

«Από την εντατική του κρατικού νοσοκομείου Λευκωσίας τους χαιρετισμούς μου. Πάω καλά. Οι Κύπριοι είναι πολύ μπροστά στο ΕΣΥ. Ταχύτατοι, αποτελεσματικοί», έγραψε στην ανάρτησή του ο Ηλίας Μαμαλάκης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή