Πέμπτη , 11 Αύγουστος 2022

Ηρώ: Η ιστορία πίσω από το τραγούδι «Έτσι είναι οι σχέσεις»

Καλεσμένη στο Chart Show βρέθηκε η Ηρώ με αφορμή τη μεγάλη της επιτυχία, «Έτσι είναι οι σχέσεις» που βρέθηκε στο πιο ερωτικό τοπ 30 της μουσικής εκπομπής.

Η γνωστή τραγουδίστρια περιέγραψε στη Δέσποινα Βανδή την ιστορία πίσω από το αγαπημένο τραγούδι.

Πιο συγκεκριμένα, η Ηρώ εξομολογήθηκε πως «πιστεύω πάρα πολύ στον έρωτα και πιστεύω ότι λειτουργεί καταλυτικά. Πιστεύω ότι ο έρωτας είναι η ζωή και ο θάνατος. Ο έρωτας είναι τα πάντα. Όταν λέω έρωτας δεν εννοώ μόνο τον έρωτας προς έναν άνθρωπο αλλά τον έρωτα προς την ζωή. Όταν αγαπάς τα πάντα που κάνεις και τα κάνεις με πάθος, αυτό έχει έναν ερωτισμό μέσα του τον οποίο ή τον έχεις ή δεν τον έχεις για την ζωή και τους ανθρώπους».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η σύνθεση προέκυψε εξαιτίας της τεράστιας ενασχόλησης με την μουσική. Κάποια στιγμή γεμίζεις ακούσματα και για κάποιον λόγο, όταν είσαι μουσικός, κάπως αυτό ανακυκλώνεται με κάποιο τρόπο μέσα στον οργανισμό σου και βγαίνει με έναν δικό σου τρόπο γιατί νομίζω ότι η μουσική έχει κομμάτια μέσα που επαναλαμβάνονται. Ειδική συνθήκη να το πυροδοτεί δεν υπάρχει, είναι η παρατήρηση μου προς τους ανθρώπους. Δηλαδή η παρατήρηση και η ενσυναίσθηση, το γεγονός ότι μπαίνεις στην πλευρά του απέναντι και αισθάνεσαι τι αισθάνεται, νομίζω ότι σε εμάς τους μουσικούς βγαίνουν σε νότες».

«Το «Έτσι είναι οι σχέσεις» το έγραψα μετά από ένα συμβάν τυχαίο και άσχετο τελείως! Πήγα να τρακάρω μετά τη δουλειά πήγα να τρακάρω με το αυτοκίνητο και γυρίζω σπίτι και γράφω το «Έτσι είναι οι σχέσεις»! Δηλαδή τρία πουλάκια κάθονταν… Κάπως όλο αυτό ενεργοποίησε κάποιο συναίσθημα που δεν ξέρω πως και γιατί» πρόσθεσε η Ηρώ στο Chart Show.

Ηρώ: «Πήγα να τρακάρω και γυρίζω σπίτι και γράφω το «Έτσι είναι οι σχέσεις»

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή