Πέμπτη , 1 Οκτώβριος 2026
Η Άμπερ Χερντ ξαναχτυπά: Ο Τζόνι Ντεπ έβαλε να μου καταστρέψουν τη ζωή

Η Άμπερ Χερντ ξαναχτυπά: Ο Τζόνι Ντεπ έβαλε να μου καταστρέψουν τη ζωή

Σε μια σειρά νέων δικαστικών εγγράφων, η Άμπερ Χερντ κατηγορεί τώρα τον Τζόνι Ντεπ ότι προσπάθησε να «αναμειχθεί με τη φήμη μου, την καριέρα και τον βιοπορισμό μου».

Πιστεύει δηλαδή πως ο χολιγουντιανός αστέρας και ο δικηγόρος του Adam Waldman κανόνισαν με ηλεκτρονικούς λογαριασμούς να την παρενοχλούν, ενορχηστρώνοντας μια εκστρατεία για τη δυσφήμησή της στα κοινωνικά μέσα.

Τα ντοκουμέντα που κατέθεσε ισχυρίζονται ότι ο Ντεπ θέλησε να κηλιδώσει το όνομά της, πληρώνοντας τόσο αυθεντικούς όσο και ψεύτικους λογαριασμούς στο Twitter να τη δυσφημούν.

Τα χαρτιά λένε μάλιστα πως ο δικηγόρος «συνδέεται δημοσίως με ρώσους πολίτες με την ικανότητα να οργανώνουν τέτοιες επιθέσεις».

Όσο για τα ντοκουμέντα, κατατέθηκαν στο δικαστήριο στις 10 Αυγούστου, στο πλαίσιο της μήνυσης που έκανε ο Ντεπ στη βρετανική εφημερίδα «The Sun», αξιώνοντας 1 εκατ. λίρες. Η εφημερίδα είχε ισχυριστεί τον Απρίλιο του 2018 ότι ο ηθοποιός κακοποιεί σωματικά τις συντρόφους του.

Άλλο ένα επεισόδιο στη μακρά διαμάχη Ντεπ-Χερντ…


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Από ψυχολογικής άποψης, οι άνθρωποι που καθαρίζουν συχνά έχουν μια πολύ χρήσιμη ικανότητα όταν αρχίζει να αυξάνεται το στρες

Ανήκετε κι εσείς στην κατηγορία εκείνη των ανθρώπων που έχουν την ανάγκη να καθαρίζουν διαρκώς …

Daily-News.GR