Τρίτη , 25 Ιούνιος 2024

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου εξομολογείται: «Θρήνησα για την άτυχη εγκυμοσύνη μου» [βίντεο]

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, σε συνέντευξή της, μίλησε για μία δύσκολη στιγμή που είχε όταν έμεινε έγκυος.

Η αγαπημένη ηθοποιός, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» και αναφέρθηκε στα χειρουργεία που παρακολούθησε για έναν ρόλο, στην παρουσίαση ενός show αλλά και στην εγκυμοσύνη που δεν ευδοκίμησε.

Αναφερόμενη στην περίοδο που ήταν έγκυος, είπε: «Είχα μια άτυχη εγκυμοσύνη, είχα παλίνδρομη κύηση, πήγα στον γιατρό μου και το παιδί δεν ζούσε, έκανα το χειρουργείο το πρωί και το βράδυ πήγα στην πρεμιέρα μου», προσθέτοντας πως «για όσο βίωσα τη μητρότητα είναι συγκλονιστικό το συναίσθημα, θρήνησα για την άτυχη εγκυμοσύνη μου».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε ερώτηση για τη δημιουργία οικογένειας και την απόκτηση παιδιού, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου δήλωσε: «Έχω κάνει δύο γάμους, εξαιρετική εμπειρία έχω καλές σχέσεις με τους πρώην συντρόφους μου. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα θεωρώ πως δεν θα ήθελα να κάνω ένα παιδί. Δεν ήταν από τις πρώτες μου επιθυμίες να κάνω ένα παιδί, αν ήθελα θα είχα κάνει. Με φόβιζε το να κάνω παιδί, ένα παιδί είναι μεγάλη ευθύνη και δεν ήξερα αν θα είμαι καλή μητέρα».

Η επιθυμία της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου για παρουσίαση show

Επίσης, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου εξέφρασε το παράπονό της ότι δεν έχει δεχθεί προτάσεις για να γίνει παρουσιάστρια. «Δεν μου έχουν γίνει προτάσεις για εκπομπές, μου κάνει εντύπωση γιατί στο live είμαι καλή, θα μπορούσα να παρουσιάσω και show», είπε η γνωστή ηθοποιός.

Τέλος, για το πώς ασχολήθηκε με την υποκριτική, είπε: «Μπήκε στη ζωή μου σε μικρή ηλικία, οι γονείς μου θεωρούσαν σημαντική παιδεία το θέατρο και τη λυρική σκηνή. Η Ελένη Χατζηαργύρη ήταν δασκάλα μου. Ήρθε δειλά και μου είπε, ”χωρίς να σε προσβάλω, θέλεις να έρθεις να στρώνεις το χαλί στην παράσταση Αγαμέμνονας;”. Φέτος επέλεξα έναν ρόλο δραματικό γιατί ήθελα να φύγω από τους ρόλους που μου δίνουν συνήθως για να δείξω ότι μπορώ να κάνω και κάτι άλλο».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή