Τετάρτη , 14 Απρίλιος 2021
Η ανατριχιαστική εξομολόγηση της Ζήνας Κουτσελίνη για τη μέρα που ο πατέρας της προσπάθησε να την κάψει

Η ανατριχιαστική εξομολόγηση της Ζήνας Κουτσελίνη για τη μέρα που ο πατέρας της προσπάθησε να την κάψει

Σε μια συγκινητική και άκρως ανατριχιαστική εξομολόγηση προχώρησε η παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη το μεσημέρι της Τρίτης στον «αέρα» της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» που παρουσιάζει στο Star Channel.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά της χρόνια και μοιράστηκε με τους τηλεθεατές έναν από τους «εφιάλτες» που έζησε εκείνη και η μητέρα της, εξαιτίας του πατέρα της που ήταν εθισμένος στο αλκοόλ.

Αφορμή γι’ αυτή της την εξομολόγηση στάθηκε η Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών.

«Θα προσπαθήσω να το πω έτσι… απαλλαγμένη από το συναίσθημα για να περάσω το μήνυμα που θέλω να περάσω προς τα έξω. Ήμουν με την μανούλα μου στην κρεβατοκάμαρα κι επειδή ήταν ένα από εκείνα τα βράδια που ήταν μεθυσμένος και στο μυαλό του (χωρίς να το θέλει) ήταν κακοποιητικός. Είχαμε κλειδωθεί μέσα», ανέφερε στον «αέρα» της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Εκείνο το βράδυ έχει μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη της, καθώς ο πατέρας της κατάφερε να σπάσει την πόρτα του δωματίου και προσπάθησε να βάλει φωτιά.

«Μέσα στις παραισθήσεις του αλκοόλ και σε όλο αυτό που φέρνει το αλκοόλ, έσπασε την πόρτα με το παπούτσι του και έκανε μια τρύπα. Το μυαλό του, του έφτασε ως εκεί. Έριξε μέσα οινόπνευμα για να μας βάλει φωτιά. Έφτασε η φωτιά, και ευτυχώς, με τη βοήθεια του Θεού, είχαμε βγει από το μπαλκόνι και τον συναντήσαμε μπροστά. Τα υπόλοιπα δε θα σας τα πω. Η γειτονιά τα έβλεπε», πρόσθεσε με τρεμάμενη φωνή η Ζήνα Κουτσελίνη.


Πηγή