Σάββατο , 24 Φεβρουάριος 2024

Η Αννα Ρεζάν αποκάλυψε live ότι βιάστηκε δύο φορές στα 18 της -Εμειναν άφωνοι οι παρουσιαστές [βίντεο]

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός Άννα Ρεζάν ήταν καλεσμένη στο «Στούντιο 4», όπου έκανε μια αποκάλυψη με την οποία πάγωσε τους πάντες στο πλατό της ΕΡΤ.

Η Ρεζάν ξεκίνησε να μιλά για το κίνημα του metoo λέγοντας πως και αυτή έχει υπάρξει θύμα κακοποίησης, αλλά έδωσε λεπτομέρειες, οι οποίες σόκαραν την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θαναση Αναγνωστόπουλο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είμαι και ‘γω ένα κομμάτι του metoo, το οποίο θέλω να πω ότι στην Αμερική είναι πολύ πιο light από ότι εδώ. Σε μένα συνέβησαν άσχημα πράγματα στην Ελλάδα, δεν έχω μιλήσει ποτέ και δεν ξέρω αν θα ήταν τώρα η πρώτη φορά που θα έλεγα κάτι. Απλά σίγουρα έχω μιλήσει πολύ για την κακοποίηση σε συνεντεύξεις και για το γεγονός ότι θεραπεύεται, οπότε αυτός είναι και ο λόγος που με ενδιαφέρει όταν αναφέρομαι σε κάτι τέτοιο. Γιατί η κακοποιητική συμπεριφορά μετά δημιουργεί πάρα πολλά θέματα» ξεκίνησε να λέει.

«Το δικό μου κομμάτι το έχω ήδη θεραπεύσει και πιστεύω ότι ευρύτερα πρέπει να αποδοθεί μία δικαιοσύνη. Εγώ όμως τότε δεν έκανα κάτι γιατί κατ’ αρχάς δεν ήθελα η μητέρα μου να κάνει φόνο. Να το θέσω έτσι; Μετά όμως κατάλαβα, ότι αν μπορείς να βοηθήσεις τον οποιοδήποτε άνθρωπο που μας ακούει με το να του πεις ότι “ναι, το πέρασα και το ξεπέρασα” πρέπει να το κάνεις» πρόσθεσε κι αμέσως μετά ήρθε η αποκάλυψη, που δεν είχε κάνει ποτέ δημόσια.

«Εμένα πάνω στη δουλειά, 18 χρονών, με έχουν βιάσει δύο φορές. Εδώ στην Ελλάδα. Και τότε ο λόγος που δεν το είπα ήταν αυτός. Δεν το είπα πουθενά, το συζήτησα κάποια στιγμή σε έναν θεραπευτικό δρόμο μέχρι που έφτασα να το λύσω. Δεν το είπα ούτε στην οικογένεια μου γιατί, όπως είπα, δεν ήθελα η μητέρα μου να έχει κάνει τους δυο φόνους. Ο λόγος που μιλάω τώρα για αυτά τα πράγματα είναι για να ξέρουν οι άνθρωποι ότι, αν το δουλέψουν όντως, μπορεί να ξεπεραστεί στο έπακρον».

Μόλις άκουσαν τα λόγια της Ρεζάν οι παρουσιαστές έμειναν έκπληκτοι. «Είναι σοκαριστικό. Και ο τρόπος που το λες είναι σοκαριστικός Το λες με έναν κυνισμό σαν γεγονός απλώς» είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με τον Θ. Αναγνωστόπουλο να λέει ότι «δεν ήμασταν έτοιμοι για αυτή την κουβέντα».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή