Κυριακή , 22 Μάιος 2022

Η αντίδραση της δημοσιογράφου στην οποία επιτέθηκε ο Κων. Τζούμας λέγοντάς της «ανόητη φύγε από δω» -Τι έγραψε | ΖΩΗ

«Είναι ο σπόρος της λεκτικής και σωματικής βίας κατά των γυναικών», λέει η δημοσιογράφος Ηρώ Ράντου για τον Κων. Τζούμα, ο οποίος την αποκάλεσε ανόητη.

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας, μετά το σεξιστικό του παραλήρημα χθες στο Πρωινό του ΑΝΤ1, όταν και δήλωσε ότι «oι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται στη φλυαρία των γυναικών», δήλωση την οποία ο ίδιος απέδωσε αργότερα, μετά το σάλο, στο ιδιαίτερο χιούμορ του, βγήκε σήμερα το πρωί στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφού έκανε κάποιες δηλώσεις για τα όσα απίστευτα είπε χθες, λέγοντας ότι «όλο αυτό έγινε γιατί είχε αργήσει ο διευθυντής φωτογραφίας, είχε δουλειά στη Συγγρού. Δεύτερον, η αργία μητέρα πάσης κακίας. Τρίτον για πρώτη φορά στη ζωή μου αποφάσισα να το παίξω “κακό παιδί”. Θα πω κόντρα πράγματα που δεν πιστεύω», η δημοσιογράφος Ηρώ Ράντου χαρακτήρισε κατάπτυστα τα όσα είπε με τον ηθοποιό να την αποκαλεί «ανόητη»!

«Σιγά που σε εξόργισε! Είναι παγκόσμια μάστιγα για ποιους; Για τους κανίβαλους; Δεν είμαι κανίβαλος. Έχω τρυφερότητα για τα παιδιά και τις γυναίκες. Άντε από εδώ πρωί πρωί, άντε φύγετε από εδώ ανόητη», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

«Είναι ο ίδιος ο σπόρος της λεκτικής και σωματικής βίας», γράφει για τον Κωνσταντίνο Τζούμα η δημοσιογράφος

Η Ηρώ Ράντου αργότερα σχολίασε την επίθεση που δέχθηκε από τον ηθοποιό στο Instagram: «Ο κύριος Τζούμας βγήκε στην εκπομπή μας @prwinoitypoi έχοντας την ευκαιρία να ανακαλέσει τα όσα κατάπτυστα είπε περί φλυαρίας των γυναικών που δικαιολογεί τις γυναικοκτονίες. Αντί να ζητήσει συγγνώμη ή έστω να ανασκευάσει τα όσα είπε μου επιτέθηκε προσωπικά χαρακτηρίζοντας με «ανόητη» επειδή υπερασπίστηκα όσες γυναίκες βιώνουν τη βία. Όχι, δεν είναι ούτε σεξιστής ούτε μαυροχιουμορίστας. Είναι ο ίδιος ο σπόρος της λεκτικής και της σωματικής βίας κατά των γυναικών, είτε λόγω επικίνδυνης «ανοησίας» είτε λόγω καθαρόαιμου μισανθρωπισμού».


Πηγή