Πέμπτη , 8 Δεκέμβριος 2022

Η αντίδραση του Νίκου Χαρδαλιά στο βίντεο του Ζαχαράτου που τον μιμείται

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, έχοντας στο πλευρό του τον καθηγητή λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα, όσο διήρκησε η πανδημία του κορονοϊού στη χώρα, έδιναν ραντεβού με τους τηλεθεατές σχεδόν καθημερινά ώστε να ενημερώνουν για την πορεία του ιού.

Ο Τάκης Ζαχαράτος, έβαλε στο… στόχαστρο του τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά και δημιούργησε ένα βίντεο-παρωδία στο οποίο υποδύεται τον υφυπουργό.

«Ο Τάκης με μια πραγματικά πολύ πετυχημένη μεταμφίεση γίνεται Νίκος Χαρδαλιάς και το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό!

Καλήσπερα σας από την πολιτική προστασία και το sex symbol…

Θα μας λείψεις @nickhardgr από την τηλεόραση αλλά θα σε βλέπουμε κάθε βράδυ στο ωραιότερο καλοκαιρινό θέατρο της Αθήνας @toalsos …Σας περιμένουμε για 20 ζαχαρένιες καλοκαιρινές βραδιές από αρχές Ιουλίου με μπόλικη δόση απολυμαντικού γέλιου» .. έγραψε ο Τάκης κάτω από το βίντεο.

 

View this post on Instagram

 

Καλήσπερα σας από την πολιτική προστασία και το sex symbol… Θα μας λείψεις @nickhardgr από την τηλεόραση αλλά θα σε βλέπουμε κάθε βράδυ στο ωραιότερο καλοκαιρινό θέατρο της Αθήνας @toalsos … Σας περιμένουμε για 20 ζαχαρένιες καλοκαιρινές βραδιές από αρχές Ιουλίου με μπόλικη δόση απολυμαντικού γέλιου …. Special thanks @achilleas_charitos @geolyc @nikolaidi_filitsa #toalsos #xardalias #summer2020 #summerinathens #summerinthecity #comedy #staypositive #staysafe #theater @eltorou @eugenia_peroukes

A post shared by Takis Zaxaratos (@takiszacharatos) on

Ωστόσο, δεν έλειψε και η αντίδραση του Νίκου Χαρδαλιά στο συγκεκριμένο βίντεο. Αρχικά πόσταρε μια καρδούλα ως σχόλιο στην ανάρτηση του Τάκη Ζαχαράτου ενώ λίγο πιο μετά του έγραψε πως θα παραβρεθεί στη παράσταση του αρκεί να τηρεί τους κανόνες που έχουν θεσπιστεί κατά της διασποράς του κορονοϊού.

«15 Ιουλίου θα ειμαι εκει στην Πρεμιέρα… και χωρίς τα κόκκινα γάντια…😉 Κανόνισε μόνο τις αποστάσεις και τα πρωτόκολλα προστασίας… keep going Takis, καλή επιτυχία, τα λέμε στο @toalsos» σχολίασε ο Νίκος Χαρδαλιάς.
Πηγή