Η απάντηση της Μελίνας Ασλανίδου σε δημοσίευμα ότι παντρεύεται

Η απάντηση της Μελίνας Ασλανίδου σε δημοσίευμα ότι παντρεύεται

Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά περνάει το μεγαλύτερο διάστημα η Μελίνα Ασλανίδου, αφού έχει μετακομίσει στο νησί για να είναι κοντά στον αγαπημένο της, Βασίλη Μουντάκη, ο οποίος ζει μόνιμα εκεί. Η γνωστή τραγουδίστρια έρχεται στην Αθήνα μόνο για επαγγελματικούς λόγους, ενώ δεν έχει κρύψει πόσο ευτυχισμένη είναι στο πλευρό του γοητευτικού συντρόφου της.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στην Κρήτη, όπου ο Βασίλης Μουντάκης διατηρεί δικό του κομμωτήριο, ενώ αρκετές φορές ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει σε κάποια έξοδό τους, όπου δεν κρύβουν τον έρωτά τους. Και τώρα ήρθε ένα δημοσίευμα μέσα στο σαββατοκύριακο, που υποστηρίζει ότι η Μελίνα Ασλανίδου και ο αγαπημένος της πρόκειται να παντρευτούν τον Σεπτέμβριο, στην Κρήτη. Η είδηση έκανε γρήγορα το γύρο του διαδικτύου, με την τραγουδίστρια να δίνει τη δικά της απάντηση, μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram.

Ανέβασε μία φωτογραφία της από την παραλία, την οποία συνόδευσε με το εξής σχόλιο:  «Γελάω πολύ που μαθαίνω ότι παντρεύομαι τον Σεπτέμβριο ακόμα και αν είναι ψέμματα… Καλό βράδυ και καλά κρασιά #not #summer #hothothot #ontheroad #concerts», έγραψε χαρακτηριστικά.


Πηγή