Η απάντηση του Ντίνου Καρύδη στον Βουτσά και όσα είπε για την κόρη του

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ο Ντίνος Καρύδης απαντά στον Κώστα Βουτσά και στα όσα ανέφερε σε συνέντευξή του ο τελευταίος για την κόρη του πρώτου Σμαράγδα.

«Δεν υπάρχουν πρώτοι και δεύτεροι ρόλοι. Υπάρχουν καλοί και κακοί ηθοποιοί. Ευχαριστώ λοιπόν που στη συνέντευξή του στο ΛΟΙΠΟΝ ο ταλαντούχος και αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς με κατέταξε στους καλούς ηθοποιούς! Έστω στους δεύτερους ρόλους ίσως γιατί δεν μ’ έχει δει σε παραστάσεις της 12ης Αυλαίας ή της Ελεύθερης αυλαίας ή σε ρόλους πρωταγωνιστικούς σε κλασικό ρεπερτόριο στα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου, Σερρών Βεροίας κ.α. Εν πάση περιπτώσει καλός ηθοποιός για μένα, ασχέτως αν παίζει πρώτο ή δεύτερο ρόλο, είναι αυτός που ερμηνεύει τον χαρακτήρα από τα μέσα προς τα έξω κι όχι από τα έξω προς το… πουθενά. Τέλος… όσο για την ΚΥΡΙΑ ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΚΑΡΥΔΗ να είσαι βέβαιος Κώστα μου, θα ήταν πάλι σπουδαία ακόμη κι αν είχε πατέρα μ’ ένα βαρύ όνομα σαν του Λώρενς Ολιβιέ… Αγαπημένε μου Κώστα μάλλον δεν την έχεις δει στο θέατρο.

Στο SWEET CHARITY ας πούμε πρόσφατα ή στην Δυσδαιμόνα με τον υπέροχο Κιμούλη ΟΘΕΛΛΟ. ή στην ΕΛΕΝΗ του Ευριπίδη ή στην Στρίγγλα του Σαίξπηρ ή στο άλλο μιούζικαλ το ΣΙΚΑΓΟ σε σκηνοθεσία του πολυσχιδή ΣΤΑΜΑΤΗ ΦΑΣΟΥΛΗ κάι άλλα πολλά… στο SWEET CHARITY μάλιστα όταν άμαθε ο Αμερικάνος σκηνοθέτης ότι ήμουν γονιός της με αγκάλιασε τόσο θερμά που φοβήθηκα μήπως την πάρει στις Η.Π.Α… θέλω να μείνει εδώ του είπα… το ίδιο του ψιθύρισαν στα Αγγλικά όσοι περεβρίσκονταν θεατές και παρακολουθούσαν τη συζήτηση ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ του είπαν… Αυτά και πάλι ευχαριστώ Κώστα μου και να χαίρεσαι το Φοίβο σου . Με αγάπη παντοτινή!», έγραψε ο Ντίνος Καρύδης.

Υπενθυμίζεται πως σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Κώστας Βουτσάς, που ύστερα από τρεις κόρες, απέκτησε στα 84 του ένα ακόμη παιδί, τον Φοίβο, απάντησε στην ερώτηση για το αν θέλει ο γιος του, μεγαλώνοντας, να κάνει το ίδιο επάγγελμα με εκείνον, να γίνει δηλαδή ηθοποιός.

«Ηθοποιός εδώ πέρα όχι (σ.σ. να μην γίνει ο μικρός Φοίβος ηθοποιός στην Ελλάδα). Αν μετρήσεις τα δάχτυλα του ενός χεριού, θα δεις ότι ούτε τόσοι δεν είναι αυτοί που ξεπέρασαν τους γονείς τους εδώ, αλλά και διεθνώς. Ούτε τραγουδιστές, ούτε ηθοποιοί. Πες μου έναν ηθοποιό που ξεπέρασε τον πατέρα ή τη μάνα του εδώ στη Ελλάδα… Η Σμαράγδα Καρύδη έγινε πρωταγωνίστρια γιατί ο πατέρας της δεν ήταν πρωταγωνιστής, καλός ηθοποιός, αλλά ήταν δεύτερος και τρίτος, έτσι δεν είχε το “βάρος” του πατέρα της. Η Θοδώρα μου στην Αθήνα έπαιξε, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα, δυσκολευόταν. Πήγε στην Ολλανδία μαζί με τον άντρα της κι έκανε Αριστοφάνη, Αισχύλο, γιατί δεν ξέρουν τον Βουτσά εκεί. Έκανε και αμερικανικές ταινίες, αλλά εκεί ο Βουτσάς δεν υπάρχει. Το “βάρος” του ονόματος είναι μεγάλο, ασήκωτο. Αν ο Φοίβος αποφασίσει να γίνεις ηθοποιός, να πάει στο εξωτερικό, δεν θα τον αφήσω εδώ, γιατί δεν θα κάνει τίποτα. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει», είπε ο Κώστας Βουτσάς.

localStorage.clear();


Πηγή