Δευτέρα , 2 Μάιος 2022

Η βασίλισσα Ελισάβετ κάνει προσλήψεις -Τι θέσεις άνοιξαν στο παλάτι, οι μισθοί που δίνει | ΖΩΗ

Προσλήψεις κάνει η βασίλισσα Ελισάβετ η οποία ψάχνει κάποιον για να ταξινομήσει τους βασιλικούς θησαυρούς και θα τον πληρώνει 24.000 λίρες το χρόνο.

Οπως αναφέρει η Mirror, η νέα θέση που άνοιξε στο παλάτι, έχει έδρα το Κάστρο του Γουίνδσορ και ουσιαστικά αφορα σε κάποιον Τεχνικό Ψηφιοποίησης που θα βοηθήσει στη διαδικασία ψηφιοποίησης των αρχείων της οικογένειας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οποιος αναλάβει τη θέση θα υπογράψει σύμβαση εργασίας 37,5 ωρών εβδομαδιαίως και θα δικαιούται άδειας διακοπών 33 ημερών, ενώ θα καλύπτονται και οι ασφαλιστικές του εισφορες. Ο μισθός που προσφέρεται είναι 24.000 λίρες.

Ως προς την περιγραφή του ρόλου αυτού που θα αναλάβει την προσφερόμενη θέση εργασίας, ουσιαστικά αφορά στην παραγωγή υψηλής ποιότητας εικόνων από τεκμήρια, πριν από τη μεταφορά τους για τη μόνιμη αποθήκευσή τους.

Το κάστρο Γουίνδσορ, όπου θα εργαστεί όποιος κερδίσει τη θέση για την ψηφιοποίηση αρχείων
Το κάστρο Γουίνδσορ, όπου θα εργαστεί όποιος κερδίσει τη θέση για την ψηφιοποίηση αρχείων/ΑΡ

Και συνεχίζει η αγγελία: «Εντασσόμενος στην ομάδα των ειδικών μας, η πρόκλησή σας θα είναι να ψηφιοποιήσετε υλικό που κατέχουν τα Βασιλικά Αρχεία και η Βασιλική Συλλογή, παράγοντας πολύτιμο περιεχόμενο για την πρόσβαση του κοινού. Θα αναλύετε κάθε ψηφιακή εικόνα ως προ την ποιότητά της και προκειμένου να πληροί τους όρους των metadata, πραγματοποιώντας ζωτικής σημασίας ελέγχους διασφάλισης ποιότητας».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όποιος διεκδικήσει τη θέση θα πρέπει να είναι έτοιμος να εργαστεί σκληρά, με την ιστοσελίδα του Βασιλικού Οίκου να αναφέρει ότι θα υπάρχουν αυστηρές προθεσμίες και ότι ο ρόλος που θα εκπληρώσει αυτός που θα αναλάβει τη θέση είναι απαιτητικός.

Οποις πάντως κερδίσει τη θέση θα εργαστεί πάνω σε «συναρπαστικές συλλογές» του παλατιού.

Ο ιδανικός υποψήφιος για τον ρόλο θα πρέπει να έχει εμπειρία στη λήψη και παραγωγή ψηφιακών εικόνων υψηλής ποιότητας.

Θα πρέπει επίσης να έχει προηγούμενη εμπειρία σε αρχειακό ρόλο.

Θα πρέπει επίσης να «είναι σχολαστικός ως προς τη λεπτομέρεια, εξαιρετικά παρατηρητικός» καθώς και να έχει «καλές οργανωτικές και σχεδιαστικές ικανότητες».

Η προθεσμία για την υποβολή αίτησης για τη θέση είναι η 7η Ιανουαρίου 2022.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και άλλες προσλήψεις κάνει η βασίλισσα Ελισάβετ

Και ο τεχνικός ψηφιοποίησης δεν είναι η μόνη θέση εργασίας που η βασίλισσα θέλει να καλύψει.

Η βασίλισσα Ελισάβετ ψάχνει ακόμη αντί μισθού 70.000 λιρών το χρόνο για να έναν επικεφαλής πυρασφάλειας, υγείας και ασφάλειας στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, με σύμβαση 37,5 ωρών την εβδομάδα.

Οποιος αναλάβει τη θέση θα πρέπει να ηγηθεί μιας ομάδας περίπου 30 ατόμων και να επικεντρωθεί στη δημιουργία ενός «βιώσιμου και ασφαλούς μέλλοντος» για τα «ιστορικά κτίρια» του βασιλικού οίκου των Βρετανών.

Το Κάστρο του Γουίνδσορ προσλαμβάνει επί του παρόντος επίσης έναν κηπουρό, ο οποίος θα αμείβεται με19.500 λίρες συν 15% εισφορά του εργοδότη στο συνταξιοδοτικό σύστημα.

Οι αρμοδιότητες του κηπουρού περιλαμβάνουν τη «συμβολή στη διαμόρφωση του μέλλοντος των κήπων», καθώς και τη φύτευση “νέων θάμνων, βολβών και εποχιακών λουλουδιών» και τη «διασφάλιση ότι θα συνεχίσουν να παρέχουν ένα εντυπωσιακό σκηνικό για ένα ιστορικό κτίριο».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο περίφημος κήπος της Νταϊάνα στο παλάτι του Κένσιγκτον -Η βασίλισσα Ελισάβετ ψάχνει να προσλάβει και κηπουρό
Ο περίφημος κήπος της Νταϊάνα στο παλάτι του Κένσιγκτον -Η βασίλισσα Ελισάβετ ψάχνει να προσλάβει και κηπουρό/ΑΡ

Αν φαντάζεστε τον εαυτό σας βοηθό επιμελητή εκτυπώσεων και σχεδίων στο Κάστρο του Γουίνδσορ, «αναλαμβάνοντας ένα ευρύ φάσμα επιμελητικών δραστηριοτήτων» και φροντίζοντας η συλλογή να είναι «προσβάσιμη σε όλους», θα μπορούσατε να λάβετε μισθό μεταξύ 24.000 και 26.000 λιρών, αν υποβάλετε αίτηση για τη θέση.


Πηγή