Παρασκευή , 24 Σεπτέμβριος 2021

Η εξομολόγηση του Απόστολου Γκλέτσου για τον καρκίνο στο στομάχι

Καλεσμένος στο «Happy day» βρέθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος, με αφορμή την πρεμιέρα του «Τατουάζ». Και ο γνωστός ηθοποιός έχοντας απέναντί του τη Σταματίνα Τσιμτσικλή προχώρησε σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για τα προβλήματα υγείας που πέρασε και τον καρκίνο που του «χτύπησε» την πόρτα, πριν λίγα χρόνια.

«Τι έχω περάσει σε αυτή τη ζωή. Τρία χειρουργεία καρδιάς, καρκίνο. Ο καρκίνος πάει τώρα στον τέταρτο χρόνο, τα χειρουργεία ξεκίνησαν από τα 35 και είμαι 52. Κάνουν στην καρδιά σου καυτηριασμό. 9 ώρες ξύπνιος και βελάζεις από τον πόνο, έχουν πρόβλημα τα ηλεκτρικά της καρδιάς», δήλωσε αρχικά.

Και κατόπιν αναφέρθηκε στην περιπέτεια του με τον καρκίνο. «Με το στομάχι το κατάλαβα επειδή είχα τρομερούς πόνους. Έκανα θεραπείες. Κάνω εξετάσεις και μέχρι τώρα πάμε καλά και μάλλον το ξεπεράσαμε», τόνισε.

Ο Απόστολος Γκλέτσος αναφέρθηκε και στον θάνατο. «Ο θάνατος δεν είναι τίποτα, μια μετάβαση είναι. Γι’ αυτούς που μένουν πίσω είναι. Ρώταγα τον πατέρα μου την ώρα που έφευγε, ένα λεπτό πριν, του έλεγα: «Φοβάσαι»; «Όχι» μου λέει. Κι  έφυγε γαλήνιος», είπε.

localStorage.clear();


Πηγή