Πέμπτη , 28 Οκτώβριος 2021
Η εξομολόγηση του τραγουδιστή Γιάννη Τάσσιου για τη μάχη του με την κατάθλιψη

Η εξομολόγηση του τραγουδιστή Γιάννη Τάσσιου για τη μάχη του με την κατάθλιψη

Σε μια συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε ο Γιάννης Τάσσιος για τη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη αλλά και τον αγώνα που έκαναν με τη σύζυγο του ώστε να καταφέρουν να αποκτήσουν παιδί.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open το πρωί της Τρίτης και εξομολογήθηκε πως: «Είχαν συμβεί κάποια πολύ άσχημα πράγματα που δεν θέλω να αναφέρω τώρα και τα οποία με πήγαν λίγο πίσω. Ήταν επιλογή μου να απουσιάσω, ήθελα εγώ ο ίδιος να φύγω. Δεν σταμάτησα το τραγούδι, απλά τραγουδούσα στο εξωτερικό και όχι στην Αθήνα».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στην κατάθλιψη που πέρασε είπε: «Δεν μπορούσα να μιλήσω σε κάποιους γιατί δεν ήθελα να φοβίσω τους δικούς μου ανθρώπους, προσπάθησα το πρόβλημά μου να το περάσω μόνος μου. Έπαιζα θέατρο στην οικογένειά μου ενώ είχα κατάθλιψη».

Τέλος αναφέρθηκε στον αγώνα που έκανε μαζί τη σύζυγο του ώστε να γίνουν γονείς: «Με τη γυναίκα μου αποκτήσαμε ένα αγοράκι μέσα στον κορονοϊό. Ήταν πολύ δύσκολες οι συνθήκες. Κάναμε έξι εξωσωματικές μέχρι να μείνει έγκυος η γυναίκα μου. Όταν ήταν αρνητικά τα αποτελέσματα, γινόταν ράκος».


Πηγή