Πέμπτη , 20 Ιανουάριος 2022
Η Κατερίνα Γκαγκάκη απάντησε για το συμβάν με τη φοιτήτρια του ΑΠΘ

Η Κατερίνα Γκαγκάκη απάντησε για το συμβάν με τη φοιτήτρια του ΑΠΘ

Ο τρόπος που διαχειρίστηκε η εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» το θέμα της φοιτήτριας η οποία έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης μέσα στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ προκάλεσε κύμα αντιδράσεων.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη, το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μεσάνυχτα» και απάντησε για το συγκεκριμένο θέμα και αποκάλυψε πως κάποιοι έπαιρναν τηλέφωνο μέχρι και τον πατέρα της με αποτέλεσμα να τον κάνουν να κλάψει.

«Για το συμβάν με την “φοιτήτρια” έχω να πω ότι η πρόθεσή μου δεν ήταν κακή και ότι πια δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Τα πράγματα παίρνουν τις διαστάσεις που τους πρέπει. Θεωρώ ανεδαφικό να ασχολούμαστε με κάτι το οποίο εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι η πρόθεση δεν ήταν κακή. Είμαι πολύ κάθετη στο ότι δεν θέλω να ξαναμιλήσω για δικαιολογίες.

Είναι ανόητο, περιττό και κάνει τη συγγνώμη “μπά…ρδη” και γι’ αυτό είμαι απολύτως κάθετη. Όποιος με ξέρει, με ξέρει καλά, μετά από 25 χρόνια δεν έχω να αποδείξω σε κανέναν τίποτα ούτε σε επίπεδο ηθικής, ούτε σε επίπεδο δεύτερων και τρίτων σχέσεων, ούτε σε επίπεδο επαγγελματικής κατάρτισης και αποτελεσματικότητας. Μου πήρε μέρες για να συχγωρήσω τον εαυτό μου για το ότι με πρόδωσε η κρίση μου.Κάποιοι πήραν τηλέφωνο τον πατέρα μου, του είπαν αίσχη και τέρατα για μένα, αυτό δεν θα το συγχωρήσω σε κανέναν άνθρωπο. Έκλαιγε με αυτά που του είπαν για μένα», είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη.


Πηγή