Σάββατο , 3 Οκτώβριος 2026

Η Κατερίνα Καινούργιου δείχνει το σώμα της τρεις εβδομάδες μετά τη γέννηση της κόρης της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έφερε στον κόσμο πριν από τρεις εβδομάδες την κόρη της, Ξένια. Η μικρή γεννήθηκε στις αρχές του Απρίλη και έφερε χαμόγελα χαράς και ευτυχίας στην γνωστή παρουσιάστρια και τον αγαπημένο της, Πάνο Κουτσουμπή.

Τρεις βδομάδες μετά τη γέννηση της κόρης της, η παρουσιάστρια του Alpha μοιράστηκε μια ολόσωμη φωτογραφία της μέσα από το σπίτι της.
Όπως φαίνεται από τη φωτογραφία που μοιράστηκε η Κατερίνα Καινούργιου, παρόλο που γέννησε πριν από μόλις 20 ημέρες, βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Μάλιστα, στην πόζα της ήταν άβαφη και έδειχνε να λάμπει από ευτυχία. Η Κατερίνα Καινούργιου φοράει ένα άνετο σύνολο που συνδυάζει ένα ροζ παντελόνι φόρμας, με ένα ριγέ πουκάμισο σε άνετη επίσης γραμμή σε μπλε χρώμα με ροζ ριγέ μανίκια.


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη αποχαιρετούν τη σκυλίτσα τους, Αΐσα: «Μας χάρισες δώδεκα χρόνια αφοσίωσης»

Στιγμές θλίψης βιώνουν ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη καθώς έφυγε από τη ζωή το …

Daily-News.GR