Παρασκευή , 18 Νοέμβριος 2022

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πόσταρε 10 φωτό από το γάμο της και το νυφικό της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στο Instagram το φωτογραφικό άλμπουμ του ρομαντικού γάμου της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

To ζευγάρι που περιμένει το πρώτο του παιδί, παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την Κυριακή κάτω από άκρα μυστικότητα στο Δημαρχείο Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης, έχοντας στο πλευρό μόνο τους στενούς συγγενείς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο μάρτυρας από την πλευρά του γαμπρού ήταν ο πατέρας του, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, Βλάσης και από την πλευρά της νύφης η καλή φίλη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, Κατερίνα Νάζου.

Το νυφικό φόρεμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου ήταν δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη, μίνι, έξωμο, με λαμπερά κεντήματα, ενώ πολύ εντυπωσιακά ήταν και τα παπούτσια με τη λεπτομέρεια από φιόγκο. Όπως θα δείτε σε όλα τα στιγμιότυπα η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της λάμπουν από ευτυχία ενώ διακρίνεται η φουσκωμένη της κοιλιά.

«Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή κυρίως για τα δύο νέα παιδιά. Φρόντισαν με τον πιο εξαιρετικό τρόπο να παραμείνει αυτός ο γάμος ένα μυστικό, μια δική τους στιγμή. Ήταν πολύ λαμπεροί και ευτυχισμένοι. Οι γονείς και τα αδέρφια τους ήταν παρόντες. Η όλη διαδικασία κράτησε περίπου πέντε με δέκα λεπτά. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συγκινήθηκε. Όπως μου είπαν μετά τη γέννηση του παιδιού τους θα ακολουθήσει και θρησκευτικός γάμος. Όταν βλέπεις δυο ανθρώπους συνειδητοποιημένα να ενώνουν τη ζωή τους, να είναι ευτυχείς και να το πιστεύουν ακράδαντα αυτό που κάνουν στη ζωή τους, πραγματικά χαίρεσαι» αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, που πάντρεψε το ζευγάρι.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή