Τρίτη , 28 Ιούνιος 2022

Η Νικόλ Κίντμαν μιλά για τον γάμο και το διαζύγιό της με τον Τομ Κρουζ

Ο γάμος της σε νεαρή ηλικία με τον Τομ Κρουζ προστάτευσε την Νικόλ Κίντμαν από φαινόμενα σεξουαλικής παρενόχλησης, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.

Παντρεύτηκαν το 1990 μετά την ταινία «Days Of Thunder» στην οποία πρωταγωνίστησαν. Τότε η Αυστραλή ηθοποιός ήταν 22 χρόνων.

«Παντρεύτηκα πολύ νέα, αλλά σίγουρα δεν ήταν δύναμη για μένα – ήταν προστασία. Παντρεύτηκα από αγάπη, αλλά το να είσαι παντρεμένη με έναν τρομερά ισχυρό άνδρα με προστάτευε από κάθε είδους σεξουαλική παρενόχληση», τόνισε η 51χρονη ηθοποιός.

«Φυσικά είχα και εγώ στιγμές “MeToo” – από τότε που ήμουν μικρή! Θέλω όμως να τις εκθέσω σε ένα άρθρο; Όχι. Παρουσιάζονται μέσα από τη δουλειά μου; Εντελώς», πρόσθεσε.

Κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους υιοθέτησαν δύο παιδιά, την Ιζαμπέλα και τον Κόνορ. Χώρισαν το 2001 και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η oσκαρική ηθοποιός «το διαζύγιο με ανάγκασε να ωριμάσω».

«Δούλευα αλλά βρισκόμουν υπό προστασία. Όταν λοιπόν ήρθε ο χωρισμός στα 32-33, ήταν σαν να έπρεπε να ωριμάσω», σημείωσε.

Το 2006 η Κίντμαν παντρεύτηκε τον τραγουδιστή της Κάντρι, Keith Urban και μαζί απέκτησαν δυο κόρες, την Σάντεϊ και την Φέιθ.

localStorage.clear();


Πηγή