Κυριακή , 14 Απρίλιος 2024

Η πικάντικη αποκάλυψη για την πρώτη συνάντηση Γιάννη Σπαλιάρα και Μαρίας Κωνσταντάκη

Η ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάκη βρέθηκε καλεσμένη της εκπομπής «Καλοκαίρι μαζί στις 10» και όπως ήταν φυσικό η κουβέντα πήγε και στην τηλεοπτική σειρά «Μίλα μου βρώμικα» αλλά και στην συνύπαρξη με τον καρδιοκατακτητή, Γιάννη Σπαλιάρα.

Στην αρχή ο Νίκος Αναδιώτης διχάστηκε για το αν έπρεπε να αναφέρει στον αέρα το περιστατικό που του έχει διηγηθεί ο Γιάννης Σπαλιάρας. Εν τέλει αποκάλυψε ότι η πρώτη συνάντηση των δύο με αφορμή τη σειρά ήταν κάπως ιδιαίτερη.

«Μου εξηγούσε την πρώτη σας συνάντηση όταν θέλατε να κάνετε ανάγνωση κειμένων και βρεθήκατε σπίτι του. Μου εξηγεί ότι το πρώτο σας ραντεβού γίνεται στο σπίτι της σεναριογράφου να μοιράσετε τα κείμενα και σας λέει η σεναριογράφος ότι πρέπει να ξεκινήσετε να κάνετε λίγες πρόβες μεταξύ σας για να ετοιμαστείτε για το πρώτο γύρισμα. Το πρώτο ραντεβού γίνεται στο σπίτι του Γιάννη στον Υμηττό, ο οποίος σε περιμένει με μια πολύ συγκεκριμένη ενδυμασία», έλεγε ο Νίκος Αναδιώτης, με την Νικολέττα Ράλλη να συμπληρώνει: «Του είπε ότι σε υποδέχτηκε στο σπίτι του λαδωμένος με σλιπ».

Η Μαρία Κωνσταντάκη με μία έκφραση απορίας έλεγε στους παρουσιαστές ότι δεν το θυμάται το συγκεκριμένο περιστατικό αλλά εξήγησε στη συνέχεια μεταξύ άλλων ότι «έχουν περάσει αρκετά χρόνια».

«Το λαδωμένος δεν είναι περίεργο για τον Γιάννη, γιατί ως γνωστόν, έχουμε και τα μούσκουλα και τα λαδώνουμε. Οι δυο μας ήμασταν; Τι να σας πω ρε παιδιά. Όχι δεν θα λέει ψέματα. Καταρχάς έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια από τότε. Κατά δεύτερον, ο Γιάννης είναι αυτός ο ακραίος τύπος που του αρέσει να εντυπωσιάζει. Η αλήθεια είναι ότι εγώ τότε τον Γιάννη τον θεωρούσα μοντέλο, δηλαδή τώρα, πάω η δραματική ηθοποιός που έχω τελειώσει τη σχολή Βεάκη και βλέπω μάλλον έναν ημίγυμνο και λέω εντάξει το παιδί. Δεν θα με εντυπωσίαζε, είμαι και Υδροχόος, δεν μου φαίνονται τόσο ακραία αυτά», απάντησε συγκεκριμένα η ηθοποιός.

localStorage.clear();


Πηγή