Τρίτη , 25 Ιούνιος 2024

Η πρώτη αντίδραση της αδελφής του Γιώργου Μαζωνάκη στα ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της

Για τη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στα δύο αδέλφια, Γιώργο και Βάσω Μαζωνάκη, μίλησαν το πρωί της Παρασκευής η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της στην εκπομπή Happy Day.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στη στενή σχέση που είχαν στο παρελθόν τα δύο αδέρφια, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η Βάσω ήταν η σκιά του Γιώργου Μαζωνάκη» και ότι δεν γνωρίζει τι συνέβη στη συνέχεια και άλλαξε η κατάσταση μεταξύ τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γνωστοποίησε τις προθέσεις και των δύο πλευρών, αλλά και την απάντηση της αδελφής του στα ασφαλιστικά μέτρα του τραγουδιστή εις βάρος της για περιουσιακά θέματα.

Τι ισχυρίζεται η πλευρά του Γιώργου Μαζωνάκη

«Αυτή τη στιγμή η πρόθεση και του Γιώργου και του ίδιου του κυρίου Μαντά είναι να μην τροφοδοτήσουν περαιτέρω την όποια δημοσιότητα γι’ αυτή την υπόθεση. Από τη στιγμή που έγινε η διαρροή, ο Γιώργος θέλει να προστατέψει τα προσωπικά δεδομένα της αδερφής του. Δεν είναι πρόθεση του Γιώργου να ξεκατινιαστεί με την αδερφή του ούτε στις δικαστικές αίθουσες, ούτε στα τηλεοπτικά πάνελ. Τους ενδιαφέρει να υπάρξει μια εξωδικαστική λύση, ένας εξωδικαστικός συμβιβασμός για να μη φτάσουν στα δικαστήρια. Αυτή είναι η πρόθεση του Γιώργου Μαζωνάκη, να προστατευτεί η οικογένεια» αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

Η πλευρά της Βάσως Μαζωνάκη

Όσον για την πλευρά της Βάσως Μαζωνάκη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε: «Η πλευρά της Βάσως Μαζωνάκη, μέσω του δικηγόρου της, Θεολόγου Ζησίμου, λέει ότι είναι εν αναμονή. Κατατέθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα, θα εκδικαστούν και από εκεί και πέρα θα χαράξουν την όποια υπερασπιστική τους γραμμή. Δεν είναι όμως και αυτοί διατεθειμένοι κατευθείαν να σηκώσουν το γάντι… Δεν λένε ούτε κάτι υπέρ, ούτε εναντίον, είναι σε στάση αναμονής».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή