Δευτέρα , 15 Απρίλιος 2024

Η Ρέμπελ Γουίλσον πιστεύει ότι η Αντέλ την μισεί -Φοβόταν ότι ο κόσμος τις μπέρδευε

Η Ρέμπελ Γουίλσον πιστεύει ότι η Αντέλ την «μισεί» – κι αυτό εξαιτίας του γεγονότος ότι ο κόσμος τις μπέρδευε παλαιότερα.

Η 44χρονη ηθοποιός έκανε τον ισχυρισμό αυτό στα επερχόμενα απομνημονεύματά της με τίτλο «Rebel Rising», σύμφωνα με ένα απόσπασμα που δημοσίευσε το Us Weekly.

Τα απομνημονεύματα της Ρέμπελ Γουίλσον κυκλοφορούν αύριο Τρίτη
Τα απομνημονεύματα της Ρέμπελ Γουίλσον κυκλοφορούν αύριο Τρίτη

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Κάποιες ηθοποιοί θα προσβάλλονταν αν τις αποκαλούσα plus size σε αυτό το βιβλίο, οπότε πρέπει να προσέχω τι λέω. Γι’ αυτό, νομίζω, η Αντέλ με μισεί» γράφει στα απομνημονεύματά της. «Υπήρξε μια στιγμή που ήταν πιο εύσωμη και κάποιοι μας μπέρδευαν» συνέχισε η Γουίλσον, σημειώνοντας ότι το υπέθεσε η ίδια. «Για να είμαι δίκαιη, δεν την έχω ρωτήσει ποτέ» παραδέχτηκε.

Η Ρέμπελ Γουίλσον πριν χάσει 35 κιλά
Η Ρέμπελ Γουίλσον πριν χάσει 35 κιλά

Η Αντέλ με απέφευγε – Λες και θα της κολλούσα πάχος εάν την πλησίαζα

Η Αυστραλή ηθοποιός υποστήριξε ότι διασταυρώθηκαν οι δρόμοι τους με την Αντέλ σε διάφορες εκδηλώσεις. Ωστόσο, όταν επιχειρούσε να την πλησιάσει, η Βρετανίδα τραγουδίστρια φέρεται να απομακρυνόταν «πάντα γρήγορα».

«Λες και η παχυσαρκία μου θα μπορούσε να κολλήσει επάνω της αν ήμουν κοντά της για περισσότερο από 30 δευτερόλεπτα» αστειεύτηκε. «Δεν της άρεσε να την συγκρίνουν με την Χοντρή Έιμι» υποστήριξε η Γουίλσον αναφερόμενη στον εμβληματικό χαρακτήρα της στο «Pitch Perfect».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Αντέλ πριν αδυνατίσει
Η Αντέλ πριν αδυνατίσει

Οι αποκαλύψεις της Ρέμπελ Γουίλσον στα απομνημονεύματά της

Τα απομνημονεύματα πάντως της Ρέμπελ Γουίλσον έχουν γίνει θέμα συζήτησης προτού καν κυκλοφορήσουν, τόσο με την αποκάλυψή της πως έκανε σεξ για πρώτη φορά στα 35 της, όσο και γιατί κατονόμασε τον Sacha Baron Cohen ως έναν «τεράστιο μαλ@@@» καθώς την πίεζε να γυρίσουν ερωτικές σκηνές.

«Κάθε φορά που μιλούσα με τον Sacha ανέφερε ότι ήθελε να γδυθώ σε μια μελλοντική σκηνή» υποστηρίζει η Γουίλσον σε ένα απόσπασμα του βιβλίου, σύμφωνα με το People, έναν ισχυρισμό τον οποίο ο Sacha Baron Cohen αποκαλεί «αποδεδειγμένα ψευδή».


Πηγή